Η Κατερίνα Νανοπούλου aka @bubbles_kat αυτή τη στιγμή που μιλάμε, είναι υπεύθυνη του www.netwix.gr, κάνει αρχισυνταξία στην τηλεοπτική εκπομπή ῾Χιούστον το λύσαμε῾ και ασχολείται με το προσωπικό της food blog, Bubbles & Avocados!

Όπως λέει κι η ίδια “Αν και αγαπώ την δημιουργικότητα των media και των τηλεοπτικών ιντερνετικών παραγωγών, τίποτα δεν μπορεί να με χαλαρώσει περισσότερο από τη μαγειρική! Αυτός είναι και ο λόγος που δημιούργησα το μπλογκ μου, ένα μπλογκ αποκλειστικά με gluten/ dairy free συνταγές, χωρίς επεξεργασμένη ζάχαρη!”

Πώς θα περιέγραφες το style σου με τρεις λέξεις;

Wholesome, efficient και άνετο.

Πώς θα περιέγραφες την πόλη σου με τρεις λέξεις;

Η Αθήνα είναι μαγική, γεμάτη εκπλήξεις και σε πολλές περιπτώσεις, καταπιεστική.

Ποια είναι τα go-to brands για σένα;

Αγαπώ πολύ τα ελληνικά Milk &White και τα Free People! Διαχρονικά λατρεύω πολύ την απλότητα και την ποιότητα των COS, που δεν με απογοητεύουν ποτέ.

Ποια είναι τα go-to spots της πόλης για σένα;

Τα υπέροχα βουνά της πόλης, που ανακαλύψαμε και εξερευνήσαμε στην καραντίνα!

Πώς το ότι ζεις στην Αθήνα έχει επηρρεάσει τις στυλιστικές επιλογές σου;

Το τρέξιμο στην πόλη, η αλλαγή location για πολλά γυρίσματα μέσα στην ημέρα και οι πολλές ώρες εγγραφών σε στούντιο με έχουν κάνει να αγαπήσω την άνεση και να εκτιμήσω πολύ τις στιγμές εκείνες που μπορώ να φορέσω ένα ωραίο παπούτσι, ένα φόρεμα και να κάνω μία έξοδο στην πόλη!

Τι θα ‘’πειράξεις’’ το 2021 στην εικόνα σου;

Είμαι στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης μου, οπότε η εικόνα μου το 2021 αναμένεται ῾πειραγμένη῾από μόνη της, οπότε θα πάρω τον χρόνο μου να αποδεχτώ όλες τις όμορφες αλλαγές που μου συμβαίνουν! Ανυπομονώ παρ᾽ολ᾽αυτά να επιστρέψω στη ρουτίνα του crossfit, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους!

Τι θα άλλαζες ευχαρίστως στην πόλη;

Τα πεζοδρόμια!

Τι είναι style για σένα;

Να μπορείς να εκφράζεσαι, να νιώθεις άνετη και σέξι και να μην ακολουθείς τους κανόνες!

featured photo: προσωπικό αρχείο