Το supermodel, με προϋπηρεσία μπαλαρίνας, Karlie Kloss έχει κατά καιρούς μοιραστεί τα μυστικά της γυμναστικής της.

Έχει πάντα υποστήριξη από ένα app

“Είμαι μεγάλη fan του Nike Training Support. Είναι εύκολο στη χρήση και μερικές φορές που μπορεί να αντικαταστήσει τον personal trainer. Το χρησιμοποιώ κυρίως όταν είμαι σε ταξίδι και δεν μπορώ να πάω στο γυμναστήριο μου”

Βρες έναν workout buddy

“Πήγαινε με ένα φίλο στο γυμναστήριο για να το απολαύσεις περισσότερο. Βέβαια καλό είναι να έχετε κοινούς στόχους και το πρόγραμμα του ενός να μην επηρεάζει τον άλλον”

Επιδίωξε μία ισορροπημένη δίαιτα

“Είναι πολύ σημαντικό να φροντίζεις τη διατροφή σου ειδικά αν γυμνάζεσαι εντατικά ή αν έχεις απαιτητικές υποχρεώσεις. Το σώμα θέλει τα σωστά καύσιμα για να μένει υγιές και δυνατό.”

Να έχεις χρόνο για σένα

“Δεν έχω πολύ καιρό που διαλογίζομαι. Αρχικά ήμουν διστακτική αλλά τελικά αποφάσισα να το δοκιμάσω και το βρίσκω πολύ χαλαρωτικό.”

Να δοκιμάσεις τα μαθήματα σε group

“Είμαι φαν του πιλάτες, με βοηθάει να ελέγχω την κίνηση μου και δυναμώνει τα πόδια και τους ώμους μου. Το μπαλέτο επικεντρώνεται στη δύναμη και την ισορροπία, οπότε είναι ο τέλειος συνδυασμός.”

Να δοκιμάζεις νέους τρόπους κάθε μέρα

“Έχω μάθει πως μπορείς πάντα να δοκιμάζεις νέους τρόπους για όλα στην καθημερινότητά σου. Μπορείς να κάνεις άλλη διαδρομή για τη δουλειά, να κατεβαίνεις μία στάση πιο πριν για να περπατάς, να πηγαίνεις από τα σκαλιά. Σημασία έχει να μένεις πάντα σε εγρήγορση”.