Για τον Καρκίνο η ασφάλεια σε κάθε τομέα της ζωής του είναι απαραίτητη. Από τότε που ξεκίνησε αυτή η χρονιά, βρίσκεται σε ένα εκτεταμένο ταξίδι να ανακαλύψει τον εαυτό του και να τον ”βγάλει” προς τα έξω. Κατά τη δεύτερη εβδομάδα του Μαΐου, η πνευματική του ανάπτυξη θα είναι πραγματικά σε ανοδική πορεία. Η περίοδος του Κριού έφερε καλύτερα αποτελέσματα στις προσπάθειές που σχετίζονται με την καριέρα του και η περίοδος που διανύουμε φέρνει ενότητα και ευκαιρίες κοινωνικής δικτύωσης. Οι ευκαιρίες σε κάθε επίπεδο χτυπάνε την πόρτα του και αυτός τις καλωσορίζει ανυπόμονα.

Η ανάγκη του για προσωπική ανάπτυξη θα αρχίσει πραγματικά να αποδίδει τις επόμενες μέρες.

Στις 13 Μαΐου μάλιστα, οι Καρκίνοι θα έχουν την καλύτερη ημέρα τους, γιατί θα έχουν όλη την απαραίτητη ώθηση για να για να εκπληρωθούν οι επιθυμίες τους, να μάθουν και να εξελιχθούν πνευματικά. Ίσως ταυτόχρονα κριθεί απαραίτητο να επιβραδύνουν και να δώσουν προτεραιότητα στη συναισθηματική τους ευεξία.

Η περίοδος του Ταύρου επέτρεψε στον Καρκίνο να αυξήσεις τις δυνατότητες δικτύωσής του και να δημιουργήσει κάποιες ευεργετικές συνδέσεις με τους γύρω του. Παρά το γεγονός ότι είναι ένα ανεξάρτητο ζώδιο, του αρέσει να συνεργάζεται με άλλους που μοιράζονται παρόμοιους στόχους με αυτόν. Η αξιοπιστία του και η ήρεμη φύση του καθιστούν εύκολο το να συνεργάζεται κάποιος μαζί του και δημιουργεί χώρο για αυτόν για να συνεχίσει να εξελίσσεται.

Γιατί όμως συγκεκριμένα η 13η Μαΐου θα είναι η ιδανική ημέρα για να δώσει προτεραιότητα στην προσωπική του ανάπτυξη ο Καρκίνος;

Ο Δίας μπαίνει στους Ιχθείς και δεδομένου ότι οι Ιχθείς κυβερνούν τον ένατο οίκο της σοφίας και της πνευματικότητας, είναι η τέλεια ευκαιρία για τον Καρκίνο να επεκτείνεις τις τρέχουσες προσπάθειές του μέσω πνευματικών τεχνικών. Αυτή είναι η ιδανική περίοδος για να θέσει τους στόχους, να ακολουθήσει το ένστικτό του και να δώσει προτεραιότητα στην πνευματική του πορεία. Ο Δίας είναι ο πλανήτης της αφθονίας και της ανάπτυξης. Η παρουσία του σε ένα ζώδιο του νερού είναι επίσης ευεργετική και θα προσφέρει εμβάθυνση της συναισθηματικής νοημοσύνης και της γενικότερης σοφίας.

Δεδομένου ότι ο ένατος οίκος σχετίζεται επίσης με τα ταξίδια, αυτή είναι μια τέλεια μέρα για να σχεδιάσει ο Καρκίνο μια εκδρομή, μια χαλαρωτική απόδραση. Έτσι θα επαναφορτίσει τις συναισθηματικές και πνευματικές του μπαταρίες. Μάλλον ήρθε η ώρα μετά από ένα εξαιρετικά απαιτητικό διάστημα να κάνει και αυτός ένα διάλειμμα. Κατά τη διάρκεια αυτού του διαλείμματος θα μπορέσει να επαναπροσδιορίσει την πορεία του. Τόσο για την καριέρα του όσο και για τις σχέσεις του.

featured photo: @brittneyborowski