Μετά από μία δύσκολη μέρα αυτό που ψάχνεις απεγνωσμένα είναι το κρεβάτι σου. Είναι η αιτία που ακυρώνεις την έξοδο του Σαββάτου ή ο λόγος που περιμένεις να γυρίσεις σπίτι τις δύσκολες μέρες. Το υπνοδωμάτιο σου μπορεί να γίνει ο χώρος που δουλεύεις πριν κοιμηθείς, που βλέπεις ταινία και του χρωστάς να είναι όμορφα διακοσμημένος.

Tips for extra coziness: Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που μπορείς να κάνεις για έναν ποιοτικότερο ύπνο και πιο ευχάριστη διαδικασία bedtime.

Αγόρασε ένα φωτιστικό που δεν επηρεάζει τον κιρκάδιο ρυθμό

Το φως διαταράσσει τις αισθήσεις σου, η απόδειξη είναι οι λειτουργίες νυκτός που έχεις στο κινητό, τον υπολογιστή ακόμα και το twitter. Τα έντονα ψυχρά χρώματα σε ξυπνάνε ενώ τα θερμότερα ηρεμούν. Κατά τον ίδιο τρόπο μπορείς να ρυθμίζεις και το φωτισμό δωματίου. Δοκίμασε ένα φωτιστικό από φυσικά πετρώματα. Δοκίμασε και τα αρωματικά κεριά χωρίς έντονα και ενοχλητικά αρώματα.

Hey Fran Hey

Εκχυλίσματα για περιποίηση προσώπου

Flora Marketplace

Η περιποίηση προσώπου πριν τον ύπνο ή μία μάσκα μπορεί να διατηρήσει το πρόσωπο σου ενυδατωμένο κατά τη διάρκεια ολόκληρης της νύχτας. Για καλύτερα αποτελέσματα δοκίμασε την επόμενη φορά φυτικά προϊόντα με τριαντάφυλλο ή πορτοκάλι.

Eye mask

Περιορίζει την όραση και αντιμετωπίζει την αϋπνία.

Buro 24/7 Mexico

Λευκά είδη

Deskgram

Easy to see-easy to sleep. Κοιμήσου, όπως στα ξενοδοχεία. Λευκές κουβέρτες, πετσέτες, λευκά σεντόνια και μαξιλαροθήκες δεν επιλέγονται τυχαία, αφού αποπνέουν καθαριότητα και αρμονία.

Playlists & guided meditation

Το πρώτο πράγμα που συμβουλεύεις ένα φίλο με δυσκολίες ύπνου είναι να δοκιμάσει καθοδηγούμενο διαλογισμό. Είναι γεγονός ότι η ηρεμία δημιουργείται και ορισμένες φορές πρέπει να την προκαλέσουμε εμείς οι ίδιοι στον εαυτό μας. Αν δεν είσαι φαν του διαλογισμού, καλύτερα να δοκιμάσεις κάποια bedtime playlist, μπορείς να βρεις άπειρες στο Spotify .

Κατάλληλο sleepwear

Pinterest

Με τις αγαπημένες σου πυτζάμες απλώς κοιμάσαι καλύτερα. Φρόντισε να είναι από οργανικό βαμβάκι και είναι το είδος που αξίζει να επενδύσεις λίγα χρήματα παραπάνω.