Μπορεί η λέξη μαγιό να έχει γαλλική προέλευση, αλλά το φετινό καλοκαίρι είναι στο χέρι σου να έχει ελληνική ετικέτα.

Αγαπάμε το καλοκαίρι και ότι φέρνει μαζί του. Ήλιος, θάλασσα, αλμύρα, βόλτες στα σοκάκια νησιών και πολλά beachwear. Ένα από αυτά τα μοναδικά κομμάτια που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με αυτή την εποχή είναι το μαγιό. Δεν τρέχει κάτι αν ξεχάσεις κάποιο ρούχο από τη βαλίτσα των διακοπών σου, είναι όμως πολύ σημαντικό να μην ξεχάσεις το μαγιό σου ή τα μαγιό σου. Γιατί όπως λέει και ένα λαϊκό άσμα ένα είναι λίγο … πολύ λίγο.

Η καλοκαιρινή σου λίστα χρειάζεται αποσυμφόρηση επειγόντως, άλλωστε δεν έμειναν και πολλές μέρες για να υποδεχτούμε τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού. Ξεκίνα λοιπόν, την αναζήτηση για το ιδανικό μαγιό που θα μπει στη συλλογή σου και θα σε συνοδέψει σε παραλίες, ατέλειωτες βόλτες και πολλά beach parties.

Eλληνικά brands για να εμπνευστείς

Το καλοκαίρι είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τη χώρα μας, την Ελλάδα. Δεν είναι όμως μόνο αυτό το μεγάλο όπλο των ελληνικών εταιριών που δραστηριοποιούνται στο χώρο των swimwear. Η συλλογή της κάθε εταιρίας για τη σεζόν Καλοκαίρι 2022, έχει ήδη κυκλοφορήσει και αυτό που διακρίνουμε είναι ποιοτικά υφάσματα, δημιουργικότητα, φαντασία, κομψότητα και άνεση μέσα από μία τεράστια γκάμα μαγιό. Πρόκειται για πρωτότυπα σχέδια που δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα τα διάσημα luxury brands του εξωτερικού.

Οι Έλληνες σχεδιαστές και οι ελληνικές εταιρίες αποδεικνύουν περίτρανα ότι η επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα έχει πολύ μέλλον μπροστά της. Με μεγάλη φαντασία και διάθεση δημιούργησαν μαγιό που εξυπηρετούν, αναδεικνύουν και ικανοποιούν τις ανάγκες κάθε γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας, style και σωματότυπο. Ακολουθούν τους κανόνες της υψηλής αισθητικής δημιουργώντας κομμάτια διαχρονικά. Είτε είσαι λάτρης του minimal, του maximal, του bohοmenian, των hippie, του retro να είσαι βέβαιη πως θα βρεις σε σελίδες ή φυσικά καταστήματα το μαγιό ελληνικής προέλευσης που αναζητείς. Στηρίζοντας ένα ελληνικό brand στηρίζεις ένα όνειρο και μία ιδέα να εξελιχθεί και να πετύχει. Η αλήθεια είναι πως τα ελληνικά brands έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους και στο χώρο της swimwear ένδυσης. Στο αποτέλεσμα, τα καλοκαιρινά μαγιό δηλαδή, όχι μόνο δεν μπορούμε να γυρίσουμε την πλάτη μας και να βάλουμε τελεία, αλλά αντιθέτως βάζουμε θαυμαστικό! Ολόσωμα, bikini, high – waisted και οτιδήποτε φαντάζεσαι είναι εδώ και είναι 100% made in Greece!

Fama

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Fa | Ma (@_fama)

 

Sun.Set.Go 

 
View this post on Instagram
 

A post shared by SUN.SET.GO! (@sunsetgo_official)

Vasia Kostara

Maa Boo swimwear

 
View this post on Instagram
 

A post shared by maaboo (@maabooswimwear)

Sophie Deloudi 

 
View this post on Instagram
 

A post shared by @sophiedeloudi

Sanibel beachwear – lifestyle

Sugarfree 

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Sugarfree ® (@sugarfreeshops)

Mitos swimwear 

 
View this post on Instagram
 

A post shared by MITOS SWIMWEAR (@mitoswimwear)