Το να μην έχεις εκ φύσεως πλούσια μαλλιά και ανθεκτική τρίχα δεν σε περιορίζει ως προς τις επιλογές σου. Γενικότερα, τα λεπτά μαλλιά περιγράφουν την πυκνότητα και ποσότητα του τριχωτού της κεφαλής σου.

Για να καταλάβεις αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία χρειάζεται να παρατηρήσεις αν έχεις έντονη αραίωση σε μερικά σημεία, αναφέρει στο harpersbazaar.com η hairstylist Monaè Everett την οποία εμπιστεύονται πολλοί celebrities του εξωτερικού.

Αν είσαι από αυτές που εκπέμπουν SOS, καθώς δεν γνωρίζουν πώς να διαχειριστούν τα μαλλιά τους συνέχισε να διαβάζεις αυτό το άρθρο για να πάρεις πολύτιμες και χρήσιμες ιδέες, σχετικά με τα καλύτερα χτενίσματα για εσένα από την ειδικό.

Όγκος

Όπως υπογραμμίζει και η hairstylist μια πολύ καλή επιλογή είναι το κοντό (pixie) κούρεμα στο οποίο μπορείς να δώσεις λίγο παραπάνω όγκο.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Monae Everett (@monaeartistry)

Φιλάρισμα

Αν δεν είσαι οπαδός των κοντών σε μήκος μαλλιών, αυτό που μπορείς να αλλάξεις στο κούρεμα σου είναι το στυλ που ήδη έχεις. “Τα φιλαριστά μαλλιά συμβάλλουν στο να δημιουργηθεί η ψευδαίσθηση πως έχεις πλούσια κόμη” εξηγεί.

Φράντζες

Η Everett λατρεύει τις φράντζες και σε συμβουλεύει να το δοκιμάσεις κι εσύ. Παράλληλα, υπογραμμίζει πως είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να “γεμίσεις” το πρόσωπο σου. Ωστόσο, αν έχεις αραίωση στις άνω γωνίες του κεφαλιού αυτό το κούρεμα δεν είναι το ιδανικό για εσένα για αυτό προσπάθησε να το αποφύγεις.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mark Townsend (@marktownsend1)

Πυκνές μπούκλες

Χρειάζεται να γνωρίζεις πως όσα πιο σγουρά είναι τα μαλλιά, τόσο πιο εύθραυστα είναι. Για αυτό το λόγο, αν θες περισσότερο όγκο στα μαλλιά σου, μπορείς να τα κουρέψεις μέχρι τους ώμους που ταιριάζει στον δικό σου τύπο τρίχας.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ALANNA (@alannaarrington)

Extensions

“Μου αρέσει πολύ να προσθέτω επιπλέον μαλλιά στους πελάτες μου και να επεκτείνω το μήκος τους, λόγω της ευελιξίας που προσφέρουν. Για να καταλάβεις πόσο το αγαπώ χρησιμοποιώ μέχρι και περούκες. Ακόμη, πολλοί επιθυμούν να μοιάσουν στον αγαπημένο τους celebrity και απογοητεύονται όταν δε μπορούν να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα” καταλήγει η hairstylist.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Luxy Hair Extensions (@luxyhair)

Εν τέλει, μην φοβάσαι να πειραματιστείς και να δοκιμάσεις διαφορετικά hair looks, εξαιτίας του τύπου των μαλλιών σου. Η εύθραυστη τρίχα δεν είναι κάτι το οποίο πρέπει να σε περιορίζει για αυτό μη διστάσεις να πάρεις το ρίσκο και να αλλάξεις το hair style σου.