Μας έχει απασχολήσει τελευταία για τη συμμετοχή του στο The Girl On The Train και λίγο καιρό νωρίτερα με τη δυναμική του στον κεντρικό ρόλο του Leftovers. O Justin Theroux είναι σίγουρα κάτι περισσότερο από αγαπημένος της Jennifer.  Είναι καλός ηθοποιός, style lover, ροκ και εναλλακτικό αγόρι. Και αγαπημένος μας.

54d57cf96c1ef_-_esq-justin-theroux-style-042013-1bered-xl

Λευκό παντελόνι

Δύσκολη επιλογή που φαίνεται ότι πήρε πολύ αυθόρμητα μα χειρίστηκε σοφά. Μαύρο t-shirt, μαύρα μποτάκια και χρυσό ρολόι, τα σωστά γυαλιά και ύφος και όλα καλά.

Justin Theroux in White Jeans

Το ημιπαλτο

Ο Theroux έφτιαξε το super combo και βγήκε. T shirt με αγαπημένη στάμπα, jeans, μπότες, τα αγαπημένα του γυαλιά. Μοιάζει να έχει δέσει στη μέση του κάτι που θα μπορούσε να βγάλει από την ώρα που φόρεσε το παλτό του.

Justin Theroux Overcoat, Tee and Jeans

Tα military στοιχεία

Βomber jacket, aviators, jeans και t – shirt. Mας αρέσει που μένεις πιστός στα γυαλιά του και το ρολόι του.

2f27c8caf099c7a1c34a56637efdc961

Shearling jacket

Με κασκόλ και αγαπημένες φθαρμένες μπότες. Ο Justin ξέρει καλά.

Justin Theroux in a shearling jacket

Το αμερικάνικο στυλ

Jeans, καρώ βαμβακερό πουκάμισο, το ρολόι του.

Justin Theroux denim jacket

Σε κοστούμι

Μοιάζει λίγο έξω από τα νερά του, στις περισσότερες εμφανίσεις του νιώθει μάλλον πιο άνετα με πιο vintage επιλογές κοστουμιών.

justin4

Με δερμάτινο

Η πιο συχνή του εμφάνιση είναι με δερμάτινο το οποίο επιλέγει συχνά και στις φωτογραφίσεις του. Οδηγεί μηχανή, είναι κοντά στο ροκ στυλ του. Ταιριάζει με τα t shirts, tτις μπότες και τα γυαλιά του.

ffn_theroux_justin_teachff_030413_51030196 O Justin Theroux ξέρει καλά τι θέλει από τα ρούχα του: Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από όσα μπορείς εκείνος να δώσει.