Υπάρχει μια κοινή (και παράλογη) λανθασμένη αντίληψη ότι στις μεγαλύτερες γυναίκες ταιριάζουν καλύτερα στα κοντά χτενίσματα. Και παρόλο που έχουμε καταρρίψει αυτή την ιδέα πολλές φορές, κανείς δεν το κάνει καλύτερα από την Julianne Moore.

Πώς, λοιπόν, διατηρεί τα μαλλιά της τόσο όμορφα; Μέχρι τώρα η μόνη πληροφορία που είχαμε ήταν η «καλό DNA». Ωστόσο, πρόσφατα η Julianne αποκάλυψε μερικές από τις αγαπημένες συμβουλές ομορφιάς.

Ανάμεσα σ’ αυτές υπάρχει μία που σχετίζεται με τα μαλλιά και τράβηξε την προσοχή μας. Η ηθοποιός του Still Alice μοιράστηκε το κόλπο των δύο βημάτων της για να εξασφαλίσει ότι τα μαλλιά της στεγνώνουν αμέσως μετά το λούσιμο.

Μιλώντας στους The Sunday Times, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι, παρόλο που τα μαλλιά της είναι φυσικά κυματιστά «είναι απαίσια όταν τα στεγνώνεις με πιστολάκι», έπρεπε να βρει έναν τρόπο για να μην φριζάρουν.

«Έχω ένα κόλπο για να στεγνώσω τα μαλλιά μου και να μένουν λεία», είπε. «Μόλις λούσω τα μαλλιά μου, βάζω λίγο λάδι μαλλιών και τα δένω σφιχτά». Κι έτσι στεγνώνουν χωρίς περιττό όγκο και φριζάρισμα.

Olaplex No.7 Bonding Oil

Επανορθώνει τα κατεστραμμένα και ταλαιπωρημένα μαλλιά, δυναμώνει και προστατεύει τη δομή των μαλλιών και επαναφέρει την υγιή εμφάνιση και υφή.

Apivita Λάδι Θρέψης & Επανόρθωσης Για Τα Μαλλιά Με Αργκάν & Ελιά

Λάδι Μαλλιών Με Μάνγκο Σε Σπρέι Mango Oil Klorane 100ml

Moroccanoil Treatment