Ήρθε πάλι εκείνη η ώρα που θα πούμε για το GoT. Γιατί βγήκε μια καινούργια θεωρία που θέλει τον Γιάννη τον Χιονιά να παντρεύεται την (ετερολαθή αδελφή του) Σάνσα Σταρκ.

Με ένα δύσκολο παρελθόν για τον Jon Snow καθ’όλη την διάρκεια της σειράς, αφού τον σκότωσαν, τον επανέφεραν στη ζωή και νίκησε στην Battle of the Bastards, επανέρχεται ως βασιλιάς του Βορρά. Και αν η έκτη σεζόν μοιάζει να έφερε λίγο παραπάνω τύχη στην ζωή του Jon Snow ίσως η έβδομη σεζόν του φέρει τύχη σην αγάπη. Ο μπλόγκερ του GoT, Alt Shift X έβγαλε μια δική του θεωρία πως ο Jon Snow στην σεζόν που έρχεται ίσως βρεθεί να παντρεύεται την Sansa Stark.

Πριν αρχίσεις τα είναι ετεροθαλή αδέρφια, ξαδέρφια και το ότι ας μείνει και λίγο μόνη της αυτή η Sansa, μάθε να διαβάζεις τα σημάδια.

jon-snow-sansa-stark-game-of-thrones-season-6-850x500

Στα βιβλία και την σειρά, όλα δείχνουν πως το ταίρι της Sansa θα είναι ένας Targaryen. Βλέπουμε λοιπόν, πως μέχρι στιγμής οι σύζυγοι της Sansa είναι οι ίδιοι με εκείνους της Lady Ashford, ενός χαρακτήρα που εμφανίζεται μόνο στα βιβλία του George R. R. Martin. Έτσι, ο Alt Shift X σωστά δηλώνει, πως σύμφωνα με τα βιβλία ο τελευταίος άντρας της Lady Ashford θα είναι ένας Targaryen και πως αν η HBO συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο, η Sansa θα βρεθεί να παντρεύεται έναν.

Και βλέπουμε τον Jon Snow που μόλις μάθαμε πως είναι ένας Tagaryen—και ο μόνος ζωντανός άντρας της οικογένειας αυτής, πιστεύουμε πως ίσως η κατάληξη αυτή να είναι μοιραία. Εξ’ άλλου, αν το δεις από άποψη πολιτικής, βγάζει νόημα. Σαν ένας Tagaryen, ο Jon Snow έχει κάθε δικαίωμα να διεκδικήσει τον Iron Throne. Ένας γάμος με την Sansa θα έδινε την απαραίτητη στήριξη που θα χρειαζόταν ο Βορράς και φυσικά, το King’s Landing.

got-mw

Αναφορικά στο οικογενειακό κομμάτι των δύο αυτών χαρακτήρων, πότε σταμάτησε αυτή τη σειρά δυο αδέρφια από το να παντρευτούν; Πόσο μάλλον δυο ξαδέρφια. Ο Jon και η Sansa μεγάλωσαν πιστεύοντας πως είναι ετεροθαλή αδέρφια ακόμη και αν δεν ήταν ποτέ πολύ κοντά.

Και πραγματικά, αν η Sansa καταλήξει να παντρευτεί τον Jon θα είναι μια τεράστια βελτίωση από τους προηγούμενους (βλέπε King Joffrey, Tyrion Lannister, Ramsay Bolton). Άλλωστε ποιος δεν θα ήθελε να παντρευτεί τον Jon Snow; Έλα τώρα.