Χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί οποιαδήποτε πληροφορία, τις τελευταίες μέρες μάθαμε ότι η Lady Gaga είναι σε συζητήσεις για τη συμμετοχή της ως Harley Quinn στη νέα ταινία του Joker, η οποία μάλιστα θα είναι μιούζικαλ. Οι τόσες πολλές νέες πληροφορίες δίχασαν το κοινό, όπως ήταν αναμενόμενο. Και μιούζικαλ και Joaquin Phoenix και Lady Gaga; Τελικά αυτός ο συνδυασμός μοιάζει να είναι καλή ιδέα ή όχι;

H νέα ταινία θα ονομάζεται Joker: Folie à Deux

Η φράση Folie à Deux μάς παραπέμπει στον ιατρικό όρο που χρησιμοποιείται για την ψύχωση και τις παραισθήσεις. Επομένως, καταλαβαίνουμε ότι η πλοκή της νέας ταινίας θα καταπιαστεί με τον εγκλεισμό του Joker στο Arkham Asylum και την γνωριμία του με την ψυχίατρο που αργότερα θα γίνει σύντροφός του. Ο Joaquin Phoenix αναμένεται να επιστρέψει στον ρόλο του ως Joker, ωστόσο αυτή τη φορά χρειάζεται μία Harley Quinn δίπλα του για τα υπόλοιπα.

Το πρώτο υποψήφιο όνομα που έγινε γνωστό για τον συγκεκριμένο ρόλο είναι αυτό της Lady Gaga. Mε μία πρώτη σκέψη, η Lady Gaga μοιάζει ιδανική για τον ρόλο αυτό, αν σκεφτούμε τις δουλειές της έως σήμερα. Ωστόσο, αυτό που προβλημάτισε πολύ τον κόσμο, είναι η ιδέα πως η νέα ταινία πρόκειται για μιούζικαλ. Άρα, η Lady Gaga θα αναλάβει το μουσικό κομμάτι της ταινίας; Και πώς αυτό θα συνδυαστεί με την υπόλοιπη πλοκή;

Μία ευχάριστη έκπληξη ή μία άνευ προηγουμένου καταστροφή;

Η ταινία, χωρίς καν να έχει ξεκινήσει καλά καλά την παραγωγή, φλερτάρει και με τα δύο αυτά ενδεχόμενα. Μπορεί το όνομα της Lady Gaga να έχει γίνει παγκοσμίως γνωστό στον χώρο της υποκριτικής, μετά τη συμμετοχή της στο A Star is Born και το House of Gucci, αυτό όμως δε σημαίνει και τη βέβαιη επιτυχία της ως Harley Quinn στο πλευρό του Joker.

Μένει μόνο να μάθουμε αν θα συμφωνήσει και η ίδια σε αυτό. Έπειτα θα πρέπει να περιμένουμε την ταινία για να διαλέξουμε πλευρά.