Με την πανδημία κάποιοι περίμεναν πως θα μαθαίνουν περισσότερα νέα για χωρισμούς και διαζύγια. Δε θέλουμε να κάνουμε τους αντιρρησίες, μιας και αυτός ο χαρακτηρισμός ανήκει στον Joaquin Phoenix και τη Rooney Mara που από ό,τι δείχνουν τα πράγματα περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί. Δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση ακόμα, αλλά αυτό βγάζει νόημα αν σκεφτούμε πόσο low profile κρατούν και οι δύο σε ό,τι έχει να κάνει με τη σχέση τους

Το ζευγάρι που πολλές φορές έχει γίνει το #relationshipgoals μας, γνωρίστηκε για πρώτη φορά στα γυρίσματα της ταινίας Her του Spike Jonez το 2013. Έπειτα, ξανασυνεργάστηκαν για το Mary Magdalene, όπου εκείνη ανέλαβε τον πρωταγωνιστικό ρόλο και εκείνος τον ρόλο του Ιησού.

Να θυμίσουμε κάπου εδώ πως σε συνέντευξή του παλιότερα, ο Phoenix είχε δηλώσει πως η Rooney είναι η μοναδική γυναίκα που έχει γκουγκλάρει στη ζωή του; Να ευχηθούμε το παιδί τους να κληρονομήσει τη διάθεση των γονιών του να κάνουν αυτόν τον πλανήτη ένα πιο όμορφο μέρος; Ναι σε όλα.

featured image: gramho.com