To κόλπο της Jennifer Garner για να μαλακώνει το βούτυρο είναι πανέξυπνο

To κόλπο της Jennifer Garner για να μαλακώνει το βούτυρο είναι πανέξυπνο

Η Jennifer Garner είναι αγαπημένη μας για πολλούς λόγους. Πρόσφατα ξεκίνησε τα #PretendCookingShow videos στον λογαριασμό της στο Instagram και βλέποντας την να μετράει δοσολογίες με τα κουτάλια και τα μπολ την αγαπάμε λίγο παραπάνω.

Πριν μερικές μέρες η ηθοποιός ξύπνησε στις 5,30 το πρωί για να φτιάξει chocolate bread για τα παιδιά της. Στο video της ζει δύο μεγάλα προβλήματα εκτός του ότι έχει ξυπνήσει από τις 5,30: το ντουλάπι που χτυπάει και το βούτυρο που έπρεπε να είναι σε θερμοκρασία δωματίου.

Έχουμε βρεθεί όλοι απέναντι σε μία συνταγή που ζητάει το βούτυρο να είναι σε θερμοκρασία δωματίου. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να το έχεις βγάλει από το ψυγείο μισή με μία ώρα πριν. Υπάρχουν λοιπόν φορές που απλά σηκώνεσαι από τον καναπέ βγάζεις το αλεύρι, τη ζάχαρη και τα αυγά και θες να κάνεις ένα κέικ χωρίς να περιμένεις το βούτυρο να μαλακώσει. Τι κάνεις;

Το κόλπο της Jennifer

H Jennifer χρησιμοποίησε το τρίφτη του τυριού για να λύσει το πρόβλημα. Έτριψε το βούτυρο με τον τρίφτη και το έριξε απευθείας στο μπολ. Έτσι το βούτυρο θα μαλακώσει πιο γρήγορα και θα ενωθεί με τα υπόλοιπα υλικά πιο εύκολα. Κι όλα αυτά μέσα σε πέντε λεπτά.

Στο ποστ της θα βρεις και τη συνταγή της

0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.