Μπορεί να μετράμε ήδη 17 χρόνια από την τελευταία φορά που είδαμε την Jennifer Anniston και τη Reese Witherspoon μαζί, ως τηλεοπτικές αδερφές στα αγαπημένα μας  «Φιλαράκια» όμως το δίδυμο αυτό θα επιστρέψει ξανά στη μικρή οθόνη.

Οι δύο ηθοποιού κρατούν από τα τότε φιλικές επαφές και σύμφωνα με τη Hollywood Reporter θα πρωταγωνιστήσουν μαζί σε μία νέα σειρά του HBO, μια παραγωγή σε σχέση με τη βιομηχανία των media και τα talk shows.

H κίνηση της επιστροφής της Αniston στη μικρή οθόνη αποτελεί για όλους μας μια μεγάλη αλλά πρωτίστως ευχάριστη έκπληξη. Η ηθοποιός μπορεί να σημείωσε μεγάλη επιτυχία τελευταία  με ταινίες όπως We’re the Millers, Horrible Bosses, Mother’s Day, όμως ο χαρακτήρας της Rachel Green με το λατρεμένο 90’s στυλ μας εμπνέει ακόμα. Η ίδια είχε δηλώσει στο παρελθόν «το σκέφτομαι πολύ τελευταία για την τηλεόραση. Εκεί είναι η δουλειά, εκεί είναι η ποιότητα, σε αυτό το σημείο της καριέρας μου θα ήθελα να είμαι μέρος φανταστικών ιστοριών, με συναρπαστικούς χαρακτήρες και να περνάω καλά παράλληλα».

Η Reese Witherspoon από την άλλη θα συνεχίσει σύμφωνα όσα γράφονται και την επιτυχημένη σειρά Big Little Lies στην οποία πρωταγωνιστεί αλλά και συμμετέχει στη παραγωγή μαζί με τη Nicole Kidman, και της έχει χαρίσει ήδη μια υποψηφιότητα για τα βραβεία Emmy. H επιτυχία της δραματικής μίνι σειράς έχει οδηγήσει στη σκέψη να μεταφερθεί και άλλο βιβλίο της συγγραφέα Liane Moriarty στη μικρή οθόνη.

Το όνομα της νέας σειράς δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα όμως ξέρουμε όλοι πως η υψηλή δημοτικότητα των πρώτων επεισοδίων είναι ήδη εξασφαλισμένη.