Από ό,τι φαίνεται η Jennifer Aniston δεν αρκέστηκε μόνο στο reunion της σειράς “Friends”. Αντιθέτως, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, προετοιμάζεται για την επιστροφή της κι ως Alex Levy στην επιτυχημένη δραματική σειρά της Apple TV, “The Morning Show”.

Αν και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση, η αγαπημένη ηθοποιός εμφανίζεται με τη συμπρωταγωνίστρια της Reese Witherspoon, σε ένα πρόσφατο βίντεο teaser που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό Twitter της Apple TV. Πιο συγκεκριμένα, η Apple TV + δημοσίευσε αυτό το video προκειμένου να παρουσιαστούν τόσο οι σειρές αλλά και οι ταινίες, που θα κάνουν πρεμιέρα στην πλατφόρμα.

Φυσικά, όπως μπορούμε να προβλέψουμε, το fan club της Jennifer Aniston θα είναι ενθουσιασμένο, κι όχι άδικα. Σκέψου ότι χάρη στη συγκεκριμένη σειρά διεκδίκησε για την ερμηνεία της ένα βραβείο SAG.

Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε από την Apple Tv+, η ηθοποιός εμφανίζεται λίγα δευτερόλεπτα και προετοιμάζει το κοινό της για μία πιθανή επανασύνδεση της Alex Levy με τον Jack Davenport. Συγκεκριμένα, εκείνος εμφανίζεται λέγοντας της: «Σε ικετεύω, γύρνα πίσω σε ‘μένα».

Ακόμη, μαρτυρία της παρουσίας της Reese Witherspoon, αποτελεί μια σκηνή η οποία τη δείχνει ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι και χαμένη στις σκέψεις της.

Η πλοκή της δεύτερης σεζόν του “The Morning Show” δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Ωστόσο, η Jennifer αποκάλυψε στο περιοδικό Deadline, ότι κάποια επεισόδια ενδέχεται να γυριστούν από την αρχή. Αιτία για αυτή την απόφαση, αποτελεί φυσικά το γεγονός ότι θέλουν να εντάξουν στην πλοκή και τη συνθήκη του Covid-19. Ας μην ξεχνάμε, ότι η πανδημία αποτελεί πλέον αναπόσπαστό κομμάτι της καθημερινότητας μας, έχοντας επιφέρει τεράστιες αλλαγές στη ροή και την εξέλιξη της ζωής μας.

«Η Kerry Ehrin επέστρεψε στη “σχεδίαση” και ενσωματώνουμε τον Covid-19 με έναν τρόπο που είναι τόσο συναρπαστικός. Δεν λέω τον Covid-19 συναρπαστικό από καμία άποψη, αλλά αναφέρομαι στο σημείο που τελείωσε η σεζόν», δήλωσε η ηθοποιός.

Αν και δεν έχουμε ακόμη κάποια συγκεκριμένη πληροφορία για την ημερομηνία  προβολής της δραματικής σειράς, γνωρίζουμε ότι πρόκειται να καταφθάσει στις οθόνες μας το φθινόπωρο του 2021.