Μέσα σε όλα όσα κάνουν τη Jennifer Aniston απόλυτα cool είναι και το γεγονός ότι είναι τόσο ενημερωμένη σε θέματα fitness που δυσκολεύει τον personal trainer της. Ο δεύτερος, σε πρόσφατες δηλώσεις του στο Woman’s Health, αποκάλυψε όσα κάνει η ηθοποιός για να γραμμώσει τον κορμό και τα χέρια της. Κυριολεκτικά, τα αντιμετωπίζει σχεδόν ως κανόνες.

Πάντα ξεκινάει με stretching

Η Anniston και ο trainer της φαίνεται να πιστεύουν πως δεν είναι δυνατόν μια προπόνηση να ξεκινάει με έκρηξη δύναμης και έντασης. Πάντα η ηθοποιός ξεκινάει κάνοντας ασκήσεις βασισμένες στη yoga για δεκαπέντε περίπου λεπτά. Μετά σειρά έχει το foam rolling. Μόλις τελειώσει με αυτά τα δύο περνάει σε μια δυναμική cardio προπόνηση. Αποδεικνύει έτσι πως δε χρειάζεται να ιδρώσεις για να νιώσεις πως έκανες μια σωστή προθέρμανση.

Προτιμάει τις ‘push and pull’ ασκήσεις

Μιας και η Jennifer είναι μεγάλη φαν του boxing, έχει ενσωματώσει τη φιλοσοφία του στις προπονήσεις. Όσο βρίσκεται στο ρινγκ, ο προπονητής της τη βοηθά να γυμνάζει τους αντίθετους μύες από εκείνους που χρησιμοποιεί για να χτυπήσει τον σάκο. Αυτό σημαίνει πως από τη στιγμή που το boxing δίνει έμφαση στο μπροστινό μέρος του κορμού, εκείνη και ο προπονητής της δίνουν βάση εξίσου και στην πλάτη και τους ώμους με ασκήσεις-σανίδα που περιλαμβάνουν βάρη.

Επικεντρώνεται σε μια κίνηση τη φορά

Η Anniston προτιμάει να είναι σίγουρη πως θα ολοκληρώσει όλες τις ασκήσεις της. Αυτό σημαίνει πως χωρίζει την προπόνηση για τον κορμό σε sets και τις κάνει σταδιακά. Το νόημα είναι να μην κουράσει τόσο πολύ το πάνω μέρος του σώματός της και να μη μπορέσει να τις ολοκληρώσει.

Προσθέτει abs σε κάθε workout

Δεν τελειώνει μια προπόνηση αν δεν κάνει κάποιες ασκήσεις στοχευμένες για τους κοιλιακούς. Ποια είναι η αγαπημένη της ab άσκηση; Εννοείται, η σανίδα.

Προκαλεί τον εαυτό της

Σύμφωνα με τον γυμναστή της, η Anniston βάζει συνεχώς νέες προκλήσεις στον εαυτό της. Κάνει πιο δύσκολή τη σανίδα κάνοντας ασκήσεις με τα πόδια της παράλληλα, για παράδειγμα. Ακόμα και τις μέρες που έχει μια red carpet εμφάνιση, εκείνη δε χάνει την προπόνησή της. Αυτό αποδεικνύει πόσο σημαντική είναι για εκείνη η γυμναστική. Και πως μάλλον δεν είναι αδύνατον να γίνει και για εμάς.

featured image: Business Insider