4958

Μετά την σκληροπυρηνική του ερμηνεία ως Τζόκερ στην ταινία Suicide Squad, ο Jared Leto αποφάσισε να υποδυθεί μια εμβληματική προσωπικότητα στον χώρο της τέχνης, τον μοναδικό Andy Warhol. Ο Leto αποφάσισε να αγοράσει τα δικαιώματα του βιβλίου του Victor Bockris, ‘Warhol του 1989 καθώς επίσης προσέλαβε τον Terrence Winter, τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από τις επιτυχίες Wolf of Wall Street και Boardwalk Empire, για να γράψει το σενάριο.

Ο ηθοποιός, υπογράφει εκτός από πρωταγωνιστής, και ως παραγωγός της ταινίας έχοντας στο πλάι του τον παραγωγό του Social Network, Michael de Luca σύμφωνα με το The Hollywood Reporter.

Η ταινία έχει στόχο να αναδείξει αλλά και να διηγηθεί την ιστορία του πολυτάραχου καλλιτέχνη, μέσα από μια αυτοβιογραφική σκοπιά. Έχοντας τον ίδιο τίτλο με αυτόν του βιβλίου, ο θεατής θα εξερευνήσει την ζωή του εκκεντρικού, openly gay – παρά το έντονο ομοφοβικό κλίμα της εποχής-  pop καλλιτέχνη,  ο οποίος έγινε περισσότερο γνωστός μέσα από την δουλειά και τα έργα του με κύριο θέμα τον καταναλωτισμό του Αμερικανικού πληθυσμού. Παρ’ ολίγο θύμα δολοφονίας, manager του κοσμοπολίτικου club Underground και μέντορας του Jean-Michel Basquiat, ο ευρέως γνωστός υποχόνδριος Andy λαμβάνει ένα αφιέρωμα άξιο της φήμης του.

093a28452114294d548a35800536a51b

Δίνεται η ευκαιρία στο ευρύ κοινό μάθει, να δει αλλά και να πάρει μία γεύση από τα γεγονότα που άφησαν στίγμα τόσο στο όνομα όσο και στην ζωή του καλλιτέχνη ο ποίος έφυγε από την ζωή το 1987.

Αναμένουμε λοιπόν για το νέο εγχείρημα του γεμάτου εκπλήξεις Jared, ελπίζοντας να είναι the next big thing και να βραβευτεί για ακόμη μία φορά για την μοναδική οπτική του.