Για τις συστάσεις, το Omniverse είναι μια νέα σειρά της Showtime. Βέβαια, εκείνοι προτίμησαν να την αποκαλέσουν “ανθολογία” αντί για σειρά. Θα μάθουμε αργότερα γιατί.

Η αλήθεια είναι πως γενικά δεν ξέρουμε ακόμα πολλές πληροφορίες για τη σειρά. Μέχρι στιγμής ξέρουμε ότι το Omniverse θα αποτελείται από μισάωρα επεισόδια/μέρη. Αυτά πλέον δε θα φημίζονται τόσο για την δραματικότητα στην οποία μας έχουν συνηθίσει εδώ και χρόνια οι παραγωγές της Showtime. Προβλέπεται κι ένα πιο κωμικό κομμάτι – ευτυχώς. Βέβαια, την μεγαλύτερη εντύπωση στην ανακοίνωση έκανε το όνομα που πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στην πρώτη σεζόν της σειράς. Ο Jaden Smith κλήθηκε ως ο εκλεκτός για να παίξει μια νεότερη εκδοχή του Kanye West. Κι εμείς αυτό ειλικρινά δεν ξέρουμε πώς να το διαχειριστούμε.

Στην πρώτη σεζόν της σειράς το “βασικό θέμα θα είναι το “εγώ” μέσα από την εναλλακτική πραγματικότητα του West”. Γενικότερα, από την παραγωγή της Showtime μιλούν με γρίφους, όπως φαίνεται. Αλλά αν το καλοσκεφτείς, μια σειρά για τις “πολλές πόρτες της αντίληψης” και με αρχικό θέμα το “εγώ” δεν θα μπορούσε να έχει κεντρικό χαρακτήρα άλλο από τον Kanye. Ήρθε η ώρα να μπει κι αυτός ακόμα περισσότερο στο επίκεντρο, πέρα από το Keeping Up With The Kardashians. Σε μισάωρα επεισόδια μεν, αλλά ας ελπίσουμε να του φανούν αρκετά.

Με αυτό τον τρόπο ο Kanye κάνει το δικό του ντεμπούτο στο χώρο της παραγωγής. Μαζί με τον Smith συνυπογράφουν την παραγωγή της σειράς ενώ το σενάριο είναι του Lee Sung Jin που ήδη έχει δουλέψει σε παραγωγές όπως το Silicon Valley, 2 Broke Girls και Girlboss. Η καλύτερη επιλογή όμως είναι σίγουρα ο Jaden Smith, ο οποίος έχει ήδη προϋπηρεσία στην υποκριτική κι ας έχουμε να τον δούμε από το 2013. Το Omniverse είναι η ευκαιρία για ένα πολύ καλό comeback. Μένει μόνο να δούμε τι πραγματικά έχει να πει ο Kanye μέσα από όλο αυτό, ως Jaden πλέον, κι αν τελικά η αναμονή θα αξίζει.


Featured Image: forbes.com