Η Jacinthe Ravandison είναι η μικρή τραγουδίστρια του γαλλικού μετρό. Είναι το μελαμψό κορίτσι που μάγεψε το Métro de Paris πολύ πιο γρήγορα απ’ όσο περιμέναμε.

jacinthe_stars

Με καταγωγή από την Μαδαγασκάρη, η 24 ετών τραγουδίστρια, συνθέτρια και στιχουργός, ξεκίνησε πρίν από τρία χρόνια παίζοντας μουσική στους δρόμους του Παρισιού μόνο με την κιθάρα της. Σκοπός της ήταν να αποτυπώσει την αυθεντικότητα και το ρεαλισμό της ζωής στην πόλη μέσα σε κάποια μελωδία της.

Το πρώτο της άλμπουμ λέγεται “Metro”, ενώ μέχρι σήμερα η Jacinthe έχει δημιουργήσει δύο EPs -το “Metro” ηχογραφημένο στο Métro de Paris- και μια συνεργασία με τους Synapson. Μέτα από αυτό την βρήκε και η Mahayana Records, η οπο΄θα κυκλοφόρησε το δεύτερο της ΕP “Found” με τις νέες μουσικές της εξιστορήσεις.

jacinthe

Το EP “Found” έχει κυκλοφορήσει μόλις έναν μήνα μετά το πρώτο single της Jacinthe “Last Mistake” και έχει μόνο 4 κομμάτια ακόμη. Μετά την μεγάλη επιτυχία του κομματιού αυτού ακολουθεί το γαλλικό “D’ici”. Ένα τραγούδι το οποίο έγραψε η Jacinthe σε παραγωγή των γάλλων Arigato Massaï, ένα νέο ντουέτο από τη σκηνή του γαλλικού electro, και μέσα από το βίντεο κλίπ του, μας ταξιδεύει σε πανέμορφα τοπία του κόσμου.

Το “Found” EP είναι διαθέσιμο στο SpotifyiTunesDeezer και Google Play.