Μείνε έγκυος ΑΜΕΣΩΣ, βάλε τα ωάρια σου στην κατάψυξη ή ρίσκαρε να μην κάνεις ποτέ σου παιδιά. Τι θα έκανες εσύ αν βρισκόσουν αντιμέτωπη με μια τέτοια απόφαση; Η σειρά It’s Freezing Out There ακολουθεί τη ζωή της Pepper, μια 35χρονης γυναίκας που ανακαλύπτει πως δεν της μένει πολύς χρόνος, αν θέλει να κάνει παιδιά. Και από εκεί ξεκινά το χάος.

Θέλει να κάνει παιδιά; Αξίζει το κόστος της κατάψυξης ωαρίων, αν τελικά δεν κάνει παιδιά; Είναι η καριέρα της ο πραγματικός λόγος πίσω από το δισταγμό της ή ο σύντροφος που δεν της παρέχει την απαιτούμενη στήριξη; Ερωτήσεις που απασχολούν σχεδόν όποια γυναίκα έχει ακούσει από το γυναικολόγο της, σε κάποια φάση της ζωής της, πως θα πρέπει να σκεφτεί λίγο το ζήτημα των παιδιών.

Η Pepper δεν είναι μια γυναίκα καριέρας που θα ζήλευε κανείς. Δεν είναι επιτυχημένη καριερίστα που θυσίασε την προσωπική της ζωή για να φτάσει στην κορυφή του επαγγελματικού της κλάδου. Η ζωή της Pepper σίγουρα δεν είναι το κλισέ που έχουν οι περισσότεροι στο μυαλό τους όταν σκέφτονται γυναίκες που έχουν καταψύξει τα ωάριά τους. Στα 35 της, η Pepper προσπαθεί ακόμα να βάλει σε μια τάξη τη ζωή της και πολλές φορές δε βγάζει άκρη. Και η αλήθεια είναι πως με αυτό μπορούν να ταυτιστούν πολλές γυναίκες εκεί έξω.

Στην σειρά γίνεται αντιληπτό από νωρίς ότι η Pepper θα επιλέξει την κατάψυξη ωαρίων, δεν είναι αυτό το θέμα. Το θέμα της είναι γιατί το γιατί. Και το «γιατί» είναι μια πολύ καλή ερώτηση.


featured photo: The Week