Τον Ιούνιο, η αισθησιακή Αφροδίτη βρίσκεται στον Ταύρο της αφής, ενώ ο λάγνος Άρης περνά μέσα από τον ανεξάρτητο Κριό, καθιστώντας αυτόν τον μήνα ως μήνα απόλαυσης. 

Σκέψου την ωκυτοκίνη, γνωστή και ως ορμόνη της ευχαρίστησής. Μειώνει το άγχος και βοηθά στην αϋπνία. 

Κριός

Λούστε τα μαλλιά σας με ένα μασάζ ή ξοδέψτε μερικά ευρώ σε ένα επαγγελματικό μασάζ. Και όχι μόνο επειδή ο Κριός κυβερνά το κεφάλι, έτσι κι αλλιώς το μασάζ στο κεφάλι είναι σούπερ χαλαρωτικό για εσάς που έχετε πάντα τόσο άγχος.

Ταύρος

Μετατρέψτε το ντους σας σε ένα σέξι σπα, περιποιηθείτε τον εαυτό σας με όλα εκείνα τα προϊόντα που κάθονται στο πλάι της μπανιέρας. Φτιάξτε τα νύχια σας και τα μαλλιά σας.

Δίδυμοι

Αφήστε για λίγο τα podcast και δοκιμάστε να ακούσετε μουσική. Οι ήχοι ξυπνούν το μυαλό των Διδύμων, γι’ αυτό απολαύστε νέες μουσικές, ανακαλύψτε νέα groups και νέες τάσεις στη μουσική.

Καρκίνος

Ο πιο γρήγορος δρόμος για την απόλαυση για έναν Καρκίνο—είναι μέσω του φαγητού. Γεμίστε το μενού με τα αγαπημένα σας υλικά. Μη ξεχάσετε τις φράουλες και το καρπούζι.

Λέων

Βάλτε το τρίποδο ή ακουμπήστε το τηλέφωνό σας στη βιβλιοθήκη. Ήρθε η ώρα να μάθετε τις γωνίες που σας κολακεύουν, για μια σέξι λήψη για το πορτραίτο σας. Μη ζητάτε συγγνώμη που αγαπάτε τον εαυτό σας, Λέοντες!

Παρθένος

Κοιμηθείτε γυμνοί. Ως «αγνό και φυσικό» ζώδιο της γης, σας αρέσει η απλότητα του γυμνού.

Ζυγός

Δοκιμάστε αρώματα που σας προκαλούν. Ψεκάστε τα σεντόνια σας ένα νέο άρωμα. Αλλάξτε το αφρόλουτρό σας. Μπείτε σε ένα κατάστημα αρωμάτων και ανακαλύψτε νέα αρώματα που σας αρέσουν.

Σκορπιός

Εσείς ξέρετε καλύτερα από εμάς την απόλαυσή σας. Σεξ, σεξ, σεξ.

Τοξότης

Διαβάστε λίγη ροζ λογοτεχνία και αφήστε τη φαντασία σας να ρέει. Δείτε μία sexy ταινία ή σειρά.

Αιγόκερως

Κάντε βάρη ή παρακολουθήστε ένα μάθημα HIIT. Απολαύστε ένα έντονο session στο γυμναστήριο -εσείς ξέρετε τι και μετά μία μεγάλη γευστική σαλάτα, όπως ακριβώς τη θέλετε.

Υδροχόος

Απλώς αναπνεύστε…από τη μύτη σας. Είναι ο τρόπος που βοηθά το σώμα σας να χαλαρώσει. Ως ζώδιο του αέρα, αυτή η ροή μπορεί να είναι ιδιαίτερα διεγερτική και μόλις χαλαρώσετε, φέρτε την αναπνοή μέχρι βαθιά μέσα στην κοιλιά σας. Μετρήστε μέχρι το 4 και εκπνεύστε αργά. Δώστε αυτή την ευχαρίστηση στο σώμα σας με μερικές τέτοιες αναπνοές.

Ιχθύες

Κάντε στον εαυτό σας ένα μασάζ ποδιών (ή αφήστε κάποιον να σας κάνει ένα). Δεν είναι μόνο αυτό το μέρος του σώματος που κυβερνά το ζώδιο σας, αλλά με 7.000 νευρικές απολήξεις στα πόδια σας, ένα καλό τρίψιμο μπορεί να ξυπνήσει περιοχές σε όλα το σώμα.