Ιωάννα Βλάχου | Η Ελληνίδα influencer με πρότυπο την Negin Mirsalehi

Η Ιωάννα Βλάχου αγαπά το στυλ και  μας το αποδεικνύει καθημερινά μέσα από το account με τους χιλιάδες followers και τις φωτογραφίες της. Από μικρή λάτρευε να παρακολουθεί τις τάσεις της μόδας και εμπνεόταν από αυτές. Φρόντιζε, ωστόσο, να μη μένει στην πιστή αντιγραφή τους αλλά να τις εμπλουτίζει με δικά της προσωπικά στοιχεία.

Survived just another Monday wearing my fav outfit of all times

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη IOANNA • VLACHOU (@vlachouin) στις

Σκοπός της είναι να δώσει ιδέες στους followers της ώστε να αναβαθμίσουν το στυλ τους και να αποκτήσουν μέσω αυτού αυτοπεποίθηση. Άλλωστε, μας κάνει σαφές ότι πιστεύει πως πάνω απ’ όλα πρέπει να αισθάνεσαι εσύ καλά με τον εαυτό σου.

Για την επεξεργασία του υλικού της χρησιμοποιεί κυρίως τις εφαρμογές Snapseed, Afterlight και VSCO με αγαπημένο φίλτρο το Α4 της τελευταίας.

Last days of 2017 Walking into 2018 like

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη IOANNA • VLACHOU (@vlachouin) στις

Πρότυπο στυλ και αισθητικής για εκείνη αποτελεί η Ιρανή blogger, Νegin Mirsalehi. Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, πως η εν λόγω influencer έχει 4.000.000 ακόλουθους ενώ το 2013 συμπεριλήφθηκε στη λίστα «Women We Love of Instagram» του περιοδικού Esquire.

H Iωάννα αναφέρει πως προτιμά να κρατάει την προσωπική της ζωή για τον εαυτό της και να μη μοιράζεται στιγμιότυπα αυτής στο Instagram ενώ ο πρώτος προσωπικός στόχος που έθεσε ξεκινώντας μία επαγγελματική καριέρα μέσω αυτού, ήταν η δουλειά της να αναγνωριστεί από ελληνικές και ξένες εταιρείες και να επιδιώκουν εκείνες να συνεργαστούν μαζί της. "Χαίρομαι πολύ που τον έχω υλοποιήσει και ελπίζω να συνεχίσω να εξελίσσομαι πάνω σε αυτό που κάνω" αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ιωάννα, εμείς χαρήκαμε πολύ που σε γνωρίσαμε. Σου ευχόμαστε να συνεχίσεις να εμπνέεις.

0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.