Η ηλιοκαμένη επιδερμίδα δεν χρειάζεται πολλά για να αναδειχθεί. Το φυσικό αποτέλεσμα είναι αυτό που αναζητά. φωτο 1

Η απόχρωση της είναι η καλύτερη που μπορεί να αποκτήσει κατά τη διάρκεια του έτους, ενώ χάρη στη θάλασσα τυχόν σημάδια και τα σπυράκια τείνουν να εξαλειφθούν. Ταυτόχρονα ο ήλιος έχει τονίσει τα ζυγωματικά και τη μύτη σου δημιουργώντας άθελα του κολακευτικές γωνίες στο πρόσωπο σου. Τι χρειάζεσαι λοιπόν για ένα υπέροχο μακιγιάζ; Σίγουρα όχι πολλά. Εμείς σου δίνουν μερικά tips για να τονίσεις τη φυσική ομορφιά που σου χαρίζει το καλοκαίρι.

φωτο 2

Tip 1: Η μάσκαρα μπορεί να παραμείνει για λίγο ακόμα καιρό στα “έγκατα” του νεσεσέρ σου και είναι η ευκαιρία για το eyeliner να κάνει πιο έντονες και πιο πυκνές τις βλεφαρίδες σου. Θυμήσου να γράψεις μια λεπτή γραμμή ακριβώς επάνω στις ρίζες των βλεφαρίδων χωρίς τραβηγμένο τελείωμα.

φωτο 3

Tip 2: Κακά τα ψέματα οι μαύροι κύκλοι δεν φεύγουν ο κόσμος να χαλάσει, όμως όσο η επιδερμίδα του προσώπου σου γίνεται πιο σκούρα τόσο και οι ίδιοι ατονούν. Μία μόνο σταγόνα concealer στην εσωτερική γωνία των ματιών απλωμένη προς τα κάτω σίγουρα θα δείξει το βλέμμα σου πιο φωτεινό.

φωτο 4 - Αντίγραφο

Tip 3: Τα χείλη κάνουν ούτος ή άλλως αντίθεση με το δέρμα είτε αυτό είναι ηλιοκαμένο είτε όχι. Για να ενισχύσεις το σχήμα και το χρώμα τους με φυσικό τρόπο επέλεξε ένα κραγιόν στην απόχρωση του σάπιου μήλου και ιδανικά σε ματ μορφή.

φωτο 5

Tip 4: Ο μύθος θέλει την τερακότα να είναι πάντα ευπρόσδεκτη. Με ένα πινέλο ρουζ, όχι πιο μεγάλο, άπλωσε λίγη στα ζυγωματικά ξεκινώντας από την πλευρά των μαλλιά προς τα μέσα για να μην υποπέσεις σε λάθη.