Η ροή στο Instagram δεν γνωρίζει όρια. Φτάνει μόνο να ανοίξεις την αρχική σου και θα πάρεις χιλιάδες ιδέες για νέες συνταγές, για τη μόδα, την ομορφιά, τη διακόσμηση. Εάν όμως αυτό το τελευταίο θέμα, η διακόσμηση, σε απασχολεί, σου έχουμε βρει τη λύση. Έχουμε συγκεντρώσει τα τελευταία trends διακόσμησης που κατακλύζουν το feed μας στο Instagram και μπορείς να υιοθετήσεις άμεσα και εύκολα εάν θες να ανανεώσεις τον χώρο σου.

Μοντέρνα μίνιμαλ κομμάτια

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lauren Ireland (@laurenireland)

Έχουμε πει ξανά για τη διακόσμηση με βάση τα γεωμετρικά σχέδια. Η τελευταία τάση λοιπόν είναι κομμάτια απολύτως μίνιμαλ, που εξυπηρετούν βέβαια περισσότερο την ικανοποίηση της αισθητικής σου και όχι τόσο της άνεσης και της λειτουργικότητας.

Αγάλματα σε κάθε μέγεθος

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chelsey Brown (@citychicdecor)

Είτε είσαι λάτρης της Αρχαίας Ελλάδας είτε όχι, τα αρχαιοελληνικά αγάλματα είναι πια ένα μεγάλο trend στην εσωτερική διακόσμηση. Δοκίμασε να τοποθετήσεις ένα αγαλματίδιο σε μεγάλο μέγεθος δίπλα από τον καναπέ σου ή ένα μικρότερο πάνω στο coffee table. Επίσης, είναι μια πολύ ωραία ιδέα για γραφεία και επαγγελματικούς χώρους.

Ασπρόμαυρα gallery walls

Τα gallery walls είναι πάντα στη λίστα με τις ιδέες διακόσμησης εσωτερικών χώρων. Αυτό που μπορείς να δοκιμάσεις είναι να δημιουργήσεις ένα που να είναι μόνο ασπρόμαυρο. Μπορείς να το κάνεις με ασπρόμαυρα καδράκια ή, ακόμα καλύτερα με δικές σου ασπρόμαυρες φωτογραφίες.

Διακόσμηση εμπνευσμένη από τη φύση

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chelsea Smith (@toasttostyle_)

Όσον αφορά τα μικρότερα διακοσμητικά αντικείμενα, η τελευταία τάση είναι να φέρεις τη φύση μέσα στον χώρο σου. Μπορείς να διακοσμήσεις μια μικρή γωνιά στο σπίτι σου ή κάποιο τραπεζάκι με στοιχεία της φύσης σε ουδέτερες αποχρώσεις για να μη δείχνει ο χώρος σου υπερφορτωμένος και φλύαρος.

Αποχρώσεις της μέντας

Εσύ που αγαπάς αυτό το χρώμα αλλά συχνά σου έλεγαν πως δείχνει ξεπερασμένο και ταιριάζει μόνο στα πλακάκια του μπάνιου, επιτέλους δικαιώνεσαι. Αυτό το χρώμα είναι ιδανικό για να δείξει ο χώρος σου πιο ανανεωμένος και φρέσκος. Εάν δεν θέλεις να το χρησιμοποιήσεις σε μεγάλες δόσεις μπορείς απλά να τοποθετήσεις κάποια μικρότερα διακοσμητικά ή να το εντάξεις στις συσκευές της κουζίνας σου.

featured photo: @lelia_milaya