Το Instagram της Sabrina Brügmann είναι μια υπενθύμιση για να αγαπάς τον εαυτό σου

Το Instagram της Sabrina Brügmann είναι μια υπενθύμιση για να αγαπάς τον εαυτό σου

Ξέρουμε ότι πιθανότατα χρειάζεσαι πολλές υπενθυμίσεις κάθε μέρα γι'αυτό. Δεν είναι δεδομένο και δεν συμβαίνει από τη μια στιγμή στην άλλη. Αν σε κάτι μπορεί να βοηθήσει το Instagram, ας είναι αυτό. Με το account της  Sabrina Brügmann.

Η Sabrina Brügmann - aka Sasa - είναι το παιδί που ζωγράφιζε από τη στιγμή που έπιασε μολύβι και χαρτί στα χέρια της. Μεγαλώνοντας τα σχέδια έγιναν ακόμα περισσότερα για να φτάσει μια μέρα να σπουδάσει πάνω στο αντικείμενο που αγαπούσε περισσότερο. Μετά από πολλά brands και πελάτες που την προσέγγισαν το στυλ της πια ήταν συγκεκριμένο κι ένα που σίγουρα σου φτιάχνει τη διάθεση. Πολλά χρώματα, αντιθέσεις και σχέδια που είναι ο ορισμός του aesthetic.

Αν για κάτι όμως την αναγνωρίζουμε καλύτερα, είναι τα σχέδια με τις γυναικείες φιγούρες και τα badass σχόλια. Το όλο θέμα ξεκίνησε με quotes που έβρισκε η ίδια σε λεζάντες στο Instagram. Αργότερα όμως όλα όσα προσέθετε ως λόγια στις φωτογραφίες της ήταν εκείνα που είχε η ίδια στο μυαλό της. Οι γυναίκες που απεικονίζει στα σχέδιά της είναι όλες διαφορετικές μα όλες εμπνευσμένες από την ίδια ιδέα: να είναι δυνατές, ανεξάρτητες και πάνω απ'όλα ο εαυτός τους. Είναι γυναίκες που έχουν τα ελαττώματα τους αλλά τα αποδέχονται και βρίσκουν την τελειότητα μέσα από αυτά.

Πάντα με μια δόση κριτικής ή ειρωνείας τα σχέδια της είναι αυτά που θα θες να κρεμάσεις σαν πόστερ στο σαλόνι σου. Μπορεί στο Instagram καθημερινά καλλιτέχνες όπως η Sasa να δέχονται αρνητικά σχόλια και κριτική, καταφέρνουν ωστόσο να εκπέμπουν ακόμα περισσότερη θετική ενέργεια. Αν λέγαμε ότι εκείνη προμοτάρει κάτι συγκεκριμένο αυτό θα ήταν το "self love".

Η Sasa όμως πέρα από αυτά τα illustrations του Instagram καταπιάνεται και με πολλά άλλα παράλληλα.

Η διακόσμηση σπιτιών, διάφορα προϊόντα γραφείου και εκτυπώσεις είναι ανάμεσα στα βασικά της ενδιαφέροντα. Έτσι τα σχέδια της θα τα δεις να φιγουράρουν και σε πολλές συσκευασίες brand. Και πέρα από αυτά ασχολείται επίσης με την τέχνη του τατούαζ. Τόσο με τα τατουάζ όπως τα ξέρουμε σήμερα, όσο και με αυτά που γίνονται με την παραδοσιακή βελόνα στο χέρι. Γενικότερα, όμως, ο βασικός της κανόνας είναι -αν υπάρχει ένας τέτοιος- ότι καταπιάνεται με ο,τι την κάνει χαρούμενη.


Featured Image: Sabrina Brügmann
 
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.