Είτε είσαι master στην οργάνωση είτε απλά ψάχνεις για έξυπνες ιδέες, τα social media είναι γεμάτα με ειδικούς που γνωρίζουν ακριβώς τι χρειάζεται για να τακτοποιήσεις το σπίτι σου.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συγκεντρώσαμε τους καλύτερους λογαριασμούς στο Instagram που πρέπει να ακολουθήσεις για να πάρεις έμπνευση, λύσεις και συμβουλές οργάνωσης.

Από το ξεκαθάρισμα της ντουλάπας σου μέχρι την ανανέωση όλων τον αποθηκευτικών χώρων σου, αυτοί οι λογαριασμοί θα σε εμπνεύσουν να φτιάξεις το δικό σου χώρο όσο πιο τακτοποιημένο και καθαρό γίνεται.

Whitmor

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Whitmor (@whitmorinc)

Αυτό το feed αφορά την εκμετάλλευση κάθε ίντσας χώρου. Θα αρχίσεις να θεωρείς περιοχές που δεν έχουν αξιοποιηθεί στο παρελθόν στο σπίτι σου (π.χ. το χώρο μεταξύ του κρεβατιού και του δαπέδου σου) ως νέες περιοχές για να κατακτήσεις. Η σελίδα περιλαμβάνει αμέτρητες ιδέες για να αξιοποιήσεις στο έπακρο κάθε χώρο, μεγάλο ή μικρό.

Simplify In Style

Απλός, καθαρός και οργανωμένος λογαριασμός. Αυτό το feed χαρακτηρίζεται από κομψό στιλ και απλές λύσεις που θα σε βοηθήσουν να φτάσεις στο σπίτι σου στο ύψιστο επίπεδο οργάνωσης.

Home Sort

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Home Sort (@homesort)

Θήκες περιοδικών για αποθήκευση τροφίμων; Εντελώς ιδιοφυές, λειτουργικό και υπέροχο! Η δημιουργική τους προσέγγιση στην οργάνωση θα σε βοηθήσει να δεις τις λειτουργίες πολλαπλών χρήσεων των αντικειμένων, που πιθανώς έχεις ήδη, για να οργανώσεις τη ζωή σου σωστά.

Horderly

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Horderly (@horderly)

Μια ντουλάπα δεν χρειάζεται να είναι ένας σκοτεινός χώρος όπου πετάς όλα τα πράγματά σου στο τέλος της ημέρας. Αυτή η φωτεινή και πολύχρωμη ντουλάπα είναι απόδειξη. Το Horderly είναι μια φανταστική σελίδα για εσένα που σου αρέσει να βλέπεις το πριν και το μετά.

Homganize

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη homganize (@homganize)

Έχεις δει ποτέ μια πιο ικανοποιητική εικόνα από αυτή των διπλωμένων ρούχων; Εμείς όχι. Αυτή η σελίδα μοιράζεται συμβουλές και κόλπα (μερικά δανεισμένα από τη βασίλισσα τακτοποίησης Marie Kondo!) για να σε βοηθήσουν να αποκτήσεις το δικό σου extra τακτοποιημένο χώρο.

Toni Hammersley – abowlfulloflemons

Ψάχνεις κίνητρο για να μετατρέψεις το χώρο σου και να δείχνει πολύ πιο οργανωμένος; Αυτός ο λογαριασμός είναι το όνειρό σου που γίνεται πραγματικότητα. Από ντουλάπες έως μπάνια, κάθε χώρος που προβάλλεται είναι ταγμένος στην τελειότητα.

featured photo: unsplash.com/@daria_shevtsova