Παρότι αυτός ο χρόνος δεν έχει ακόμη τελειώσει, εμείς, σκαλίσαμε και βρήκαμε τη φωτογραφία που αναστάτωσε αυτή τη χρονιά το αγαπημένο μας κοινωνικό δίκτυο. Η βασίλισσα Beyonce, λοιπόν, το έκανε για ακόμη μια φορά το θαύμα της! Η iconic όπως τη χαρακτηρίζουν φωτογραφία της εγκυμοσύνης της, κατάφερε να αναταράξει τα νερά και να μαζέψει μέχρι στιγμής περισσότερα από 11.198.000 like. Αν δεν καταλαβαίνεις το μέγεθος αυτού του αριθμού, εμείς είμαστε εδώ για να σου πούμε ότι αυτό το νούμερο αντιστοιχεί σε όλους τους κατοίκους της Νέας Υόρκης συν 3.000.000. Αρκετά εξωπραγματικό.

Βρήκαμε στο instagram τη φωτογραφία με τα περισσότερα like για το 2017
www.hellomagazine.com

Όσο υπερβολικό και αν ακούγεται, η τραγουδίστρια κατάφερε για ακόμη μια φορά να σκαρφαλώσει στην κορυφή. Έτσι, τον περασμένο Φεβρουάριο, με τη βοήθεια του φωτογράφου Awol Erizku, έβγαλε μια σειρά από φωτογραφίες οι οποίες θα μείνουν στην ιστορία. Με θρησκευτικά υπονοούμενα αλλά και ιστορικές αναφορές, αυτή η φωτογράφιση θυμίζει την ιδιαιτερότητα των video clip της. Αν, φυσικά, τη συγκρίνουμε με την πιο διάσημη φωτογραφία του 2016 όπου απεικόνιζε τη Selena Gomez να πίνει μια Coke αλλά και με αυτή του 2015 με τα γνωστά  πλέον μαλλιά της Kendall Jenner, μάλλον η βασίλισσα έκανε τη διαφορά.

Βρήκαμε στο instagram τη φωτογραφία με τα περισσότερα like για το 2017
www.nydailynews.com

Το συμπέρασμα; Με τον Cristiano Ronaldo και τη νεογέννητη κόρη του να έρχονται δεύτεροι αλλά και τη φωτογραφία της Beyonce με τα δίδυμα να έρχεται τρίτη, μάλλον το instagram έχει πάθει μια φρενίτιδα με τα μωρά. Εμείς τι να πούμε; Μάλλον ευτυχισμένο το 2018!