Μολονότι το Instagram έχει πέσει επίσης θύμα του “doomscrolling”, υπάρχουν κάποια accounts που εξακολουθούν να δημιουργούν ανεξάρτητο περιεχόμενο. Ενώ έχουμε πει πόσο κακό είναι για σένα το να χρησιμοποιείς το κινητό πριν τον ύπνο, αν είναι να το κάνεις, φρόντισε να βλέπεις κάτι που θα σε ηρεμεί και θα σε χαλαρώνει.

Παρακάτω θα βρεις μερικά accounts του Instagram που εκτελούν ακριβώς αυτό το σκοπό: να μη διαβάζεις για άλλη μία φορά τα ημερήσια κρούσματα.

@lukemillingtondrake

Για τον συγκεκριμένο, τα έχουμε ξαναπεί. Ο Luke είναι ο άνθρωπος που εύχεσαι να ήταν ο κολλητός σου για να σου κάνει διαρκώς όλες αυτές τις αστείες μιμήσεις. Αν χρειάζεσαι μερικές δόσεις γέλιου μέσα στη μέρα, ξέρεις που θα απευθυνθείς.

@coffeebae97

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Vivian (@coffeebae97)

Δεν είναι τυχαίο το ότι η Vivian έχει περισσότερους από 130 χιλιάδες ακολούθους. Είτε είσαι λάτρης του καφέ, είτε όχι, τα βίντεο της θα σε μαγέψουν. Το καλύτερο είναι ότι σε όλα τα βίντεο χρησιμοποιεί κι ένα ξεχωριστό soundtrack. Έτσι, μπορείς κι εσύ να τα αποθηκεύσεις και να δημιουργήσεις τη δική σου playlist με αυτά.

@accidentallywesanderson

 
View this post on Instagram
 

A post shared by AWA (@accidentallywesanderson)

Δεν ξέρεις τι θα πει χαλάρωση αν δεν έχεις περάσει τουλάχιστον 1 ώρα χαζεύοντας τις φωτογραφίες σε αυτό το λογαριασμό. Τοποθεσίες που μοιάζουν κατά λάθος σαν να ξεπήδησαν από κάποια ταινία του Wes Anderson με τους ομορφότερους παστέλ τόνους. Από εμάς είναι ναι. 

@alfie_the_alpaca_in_adelaide

Εδώ μπορείς να παρακολουθήσεις τις περιπέτειες του Alfie, του πιο χαριτωμένου alpaca που έχεις δει ποτέ. Στην Αυστραλία, είναι αρκετά σύνηθες αντί για κάποιο σκύλο ή γάτα, οι κάτοικοι να έχουν ένα αλπάκα ως “κατοικίδιο”. Και για να σε προλάβω, υπάρχουν συγκεκριμένα κριτήρια που πρέπει να πληρούνται για να συμβεί κάτι τέτοιο. Όπως βλέπεις, ο Alfie περνάει πολύ καλά με την οικογένεια του.

@oumi_janta

 
View this post on Instagram
 

A post shared by O U M I J A N T A (@oumi_janta)

Μπορούμε αρχικά όλοι να συμφωνήσουμε στο ότι τα rollerskater girls είναι τα πιο cool κορίτσια. Η Oumi Janta είναι η απόδειξη γι’αυτό. Παρακολούθησε την για λίγη ώρα να χορεύει πάνω στα rollers της και θα καταλάβεις γιατί το λέμε.

 featured image: @WR36 via Twenty20