Δεν χρειάζονται πολλά για να πεισθείς ότι το Παρίσι είναι μία από τις ομορφότερες πόλεις του κόσμου, όσο mainstream κι αν ακούγεται. Μπορεί το Emily in Paris να μην κατάφερε να μας χαρίσει μία ρεαλιστική απεικόνιση της Πόλης του Φωτός, κάποιοι κάτοικοί της όμως μάς κάνουν να την ερωτευόμαστε κάθε φορά από την αρχή. Είτε πρόκειται για επαγγελματίες φωτογράφους, είτε για ανθρώπους που απλά ζουν και φωτογραφίζουν τις ομορφιές γύρω τους πηγαίνοντας στη δουλειά, το αποτέλεσμα είναι πάντοτε εντυπωσιακό.

@paris.with.me

H Anna Lebedeva αγαπά το Παρίσι και τη vintage αισθητική. Η ίδια δημιούργησε και το Parisification, ένα eshop με χειροποίητα κεριά και vintage αντικείμενα για το σπίτι. Στα highlights της μάλιστα θα βρεις και κάποιους οδηγούς για την πόλη του Παρισιού με προτάσεις από τα δικά της αγαπημένα μέρη.

@deareverest

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Kate Devine Paris (@deareverest)

H Kate Devine αγαπά τα βιβλία, το καλό κρασί και τα σοκάκια του Παρισιού. Μέσα από το προφίλ της, θα τα αγαπήσεις κι εσύ.

@seemyparis

Αν δεν ήξερες αυτό το account μέχρι σήμερα, υποσχόμαστε ότι θα γίνει το αγαπημένο σου. Η ομάδα πίσω από το See My Paris μάς προσφέρει μία βόλτα στους δρόμους του Παρισιού που δεν ξέραμε ότι είχαμε ανάγκη.

@anainparis

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Anastasia Matisse (@anainparis)

H Anastasia Matisse ισχυρίζεται ότι είναι η αυθεντική Emily in Paris κι εμείς την πιστεύουμε. Αν παρατηρήσεις κι εσύ το προφίλ της, θα συμφωνήσεις.

@carolina.ldno

Άλλη μία φωτογράφος του Παρισιού με εντυπωσιακό υλικό. Οι πρόσφατες φωτογραφίες της από το Παρίσι ντυμένο στα Χριστουγεννιάτικα φωτάκια, είναι και οι αγαπημένες μας.

@emilytaubert

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Emily Taubert (@emilytaubert)

H Emily Taubert συνδυάζει σε αυτό το προφίλ τις δύο μεγάλες της αγάπες: το Παρίσι και την αρχιτεκτονική. Ως designer και η ίδια, φροντίζει να παρέχει ισόποσες δόσεις όμορφων χώρων και παριζιάνικων τοπίων.

@ohsoparis

H Lena μπορεί να μην έχει καταγωγή από τη Γαλλία, ο δρόμος της όμως την οδήγησε εκεί. Το 2014 αποφάσισε να μετακομίσει στο Παρίσι λόγω σπουδών και για να είναι μαζί με τον αγαπημένο της. Μέσα από το blog της Oh So Paris μοιράζεται ιστορίες για τις εμπειρίες από την Πόλη του Φωτός.

featured image: @elinadjan via Twenty20