Η επιστροφή στην Αθήνα και συγχρόνως το τέλος ενός ακόμα καλοκαιριού -κακά τα ψέματα, όταν τελειώνουν οι διακοπές, τελειώνει και το καλοκαίρι-, σηματοδοτεί την έναρξη νέων πραγμάτων και αλλαγών. Οι μπαταρίες σου είναι γεμάτες για να ανταπεξέλθεις στις δυσκολίες της δουλειάς και το μυαλό σου καθαρό για προτάσεις και ιδέες. Δεν χρειάζεται να στεναχωριέσαι εν ολίγοις που γύρισες πίσω στην πόλη, αλλά να ετοιμάσεις τα νέα σου σχέδια.

Τι γίνεται όμως με την διατροφή;

Έλα, παραδέξου το. Του έδωσες και κατάλαβε το καλοκαίρι. Τι κι άν λένε οι περισσότεροι ότι τρώνε λιγότερο (not) λόγω ζέστης, η γιαγιά σου στο χωριό θα σε πείθει πάντα για το αντίθετο. Και στην γιαγιά δεν πηγαίνεις κόντρα. Δεν είναι σωστά πράγματα αυτά. Εκεί που θέλω να καταλήξω, είναι μαζί με όλα τα υπόλοιπα στην to do list που έχεις φτιάξει, σημείωσε και την καλύτερη και πιο υγιεινή διατροφή που πρέπει να προσέξεις.

Και επειδή όπως κι εμείς, έτσι κι εσύ χρειάζεσαι λίγη έμπνευση και ώθηση στην καθημερινότητά σου για να μπορέσεις να το πετύχεις. Και μιας και το instagram υπάρχει στην καθημερινότητά σου σε μεγάλο βαθμό, τότε τι καλύτερο απ’το να κάνεις follow σε instagram accounts που έχουν πάει την υγιεινή διατροφή σε άλλο επίπεδο. Όπως τα ακόλουθα:

1. Jeanine Donofrio / @Love&Lemons

Η Jeanine είναι η συγγραφέας του βιβλίου “The Love & Lemons”, επομένως καταλαβαίνεις αμέσως ότι το προφίλ της είναι γεμάτο από συνταγές και tips μαγειρικής. Οι φωτογραφίες που ανεβάζει είναι ικανές να σε κάνουν να ξεχάσεις ότι βλέπεις υγιεινά φαγητά και να θέλεις δια καώς να τα δοκιμάσεις όλα.

2. Samantha Eason / @sammyyeason

Σ’αρέσουν τα αυγά; Το πρωινό σου αποτελείται σίγουρα από αυγό; Η ομελέτα είναι ένα απ’τα γρήγορα αγαπημένα φαγητά; Τότε πρέπει να κάνεις follow την Samantha. Το τιμάει στις περισσότερες συνταγές.

3. Jeannette Ogden / @shutthekaleup

Αν θες να μάθεις μυστικά τύπου “πώς να απολαμβάνεις σωστά σοκολάτα και παράλληλα να έχεις κοιλιακούς”, τότε είσαι στο πολύ σωστό instagram account. Το προφίλ της αποτελείται από εξαιρετικές συνταγές και βίντεο με ασκήσεις γυμναστικής.

4. Rachael DeVaux / @rachaelsgoodeats

Η Rachael είναι η γυναίκα που δεν θα κάναμε φίλη μας, διότι απολαμβάνει στην διατροφή της γαλακτοκομικά και πατάτες τηγανιτές και παρ’όλα αυτά έχει ευεξία, υγεία και γυμνασμένο κορμί. Τρελαίνεται για αβοκάντο και υπόσχεται σωστή ισορροπία στην διατροφή σου και αυτό είναι σίγουρα κάτι που χρειάζεσαι.

5. Sua Park / @feedyourglow

Θέλεις να δώσεις μια παραπάνω λάμψη στην επιδερμίδα σου και να είναι η καλύτερη που είχες ever; Τότε η Sua Park θα σου δείξει τον δρόμο με τις συνταγές της.