Είναι ειδικός στα μικρά και διακριτικά τατουάζ και αυτό το αντιλαμβάνεσαι αμέσως, ρίχνοντας μια ματιά στο instagram account του.

Το τατουάζ δεν είναι μια απλή υπόθεση. Χρειάζεται πολύς χρόνος, σκέψη και αποφασιστικότητα για να φτάσεις στο σημείο να κάτσεις σε αυτή την καρέκλα που θυμίζει ιατρείο και να υπομείνεις την βελόνα του tattoo artist. Όπως καταλαβαίνεις, είναι σημαντικό να επιλέξεις έναν άνθρωπο που θα σου βγάλει το αίσθημα της εμπιστοσύνης, προκειμένου να αποφύγεις και τυχόν λάθη, ειδικά εαν πρόκειται για το πρώτο σου τατουάζ. Γίνονται κι αυτά, αν και πιο σπάνια.

Έτσι λοιπόν η επιλογή του tattoo artist πρέπει να γίνεται με βάση την δουλειά του, την εμπειρία του και το πόσο καθαρός είναι ο χώρος του. Επιπλέον είναι σημαντικό να σου δώσει κάποιες χρήσιμες πληροφορίες για το τατουάζ που έχεις στο μυαλό σου και για το σημείο που θες να το χτυπήσεις.

Διάβασε ακόμα: 8 μικρά τατουάζ να πάρεις ιδέες

Εμείς “μεταφερθήκαμε” για λίγο στη Νέα Υόρκη και συγκεκριμένα σε έναν από τους καλύτερους tattoo artists, που ακούει στο όνομα JonBoy. Οι celebrities τον έχουν εμπιστευτεί με κλειστά μάτια και τον προτιμούν για κάθε τους σχέδιο, όπως για παράδειγμα η Rihanna, η Cara Delevingne, o Justin Bieber και πολλοί ακόμη. Σε πρόσφατη συνέντευξη του, μίλησε για τα trends στα τατουάζ για την χρονιά που διανύουμε, αναφέροντας ότι το σημείο του γοφού και μέσα απ’το μπράτσο, θα επικρατήσουν περισσότερο. Τα ιδανικά σημεία για μικρά τατουάζ.

i-paid-kendall-jenners-tattoo-artist-450-for-a-tiny-tattoowas-it-worth-it-1896564-640x0c

Ακολουθεί μια μικρή γεύση:

Διάβασε ακόμα: Συντάκτρια κάνει το πρώτο της τατουάζ