Αν κάποιος μας ρωτήσει τι ήταν αυτό που μας άρεσε περισσότερο από την σειρά “Τα Φιλαράκια”, η πιο πιθανή απάντηση θα ήταν, όλα. Ήταν ένας συνδυασμός πολλών πραγμάτων που κλείδωναν αρμονικά μεταξύ τους για το αποτέλεσμα.

Σήμερα λοιπόν διαβάσαμε μία είδηση στο Buzzfeed, που μας έκανε να αναπολήσουμε στιγμές της Monica, της Phoebe και των υπολοίπων της παρέας, στο στέκι τους στο Central Perk και συγκεκριμένα στον καθιερωμένο τους καναπέ. Πολλές φορές έχουμε σκεφτεί πόσο ωραία θα ήταν, αν αυτή η καφετέρια υπήρχε και στην πραγματικότητα, ή πόσο ωραίο θα ήταν να πίναμε τον καφέ μας μαζί τους.

cafe3

Κάπως έτσι φαίνεται ότι σκέφτηκε και ο νεαρός φοιτητής Preetam Kirad μαζί με την αδελφή του, οι οποίοι άνοιξαν πριν λίγες ημέρες το  «FRNDS cafe» στην πόλη Πούνε της Ινδίας. Όπως καταλαβαίνεις πρόκειται για ένα μαγαζί που θυμίζει το αγαπημένο στέκι της παρέας και όχι μόνο.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει το λογότυπο «Central Perk» από το παράθυρο, ενώ στο εσωτερικό υπάρχουν συγκεκριμένες γωνίες που θυμίζουν κάτι από το διαμέρισμα της Monica και της Rachel.  Μάλιστα χάρη στην δουλειά του face painting artist, υπάρχουν στον τοίχο και τα πορτραίτα των πρωταγωνιστών.

Ο Kirad δήλωσε ότι η ιδέα του cafe ήταν να δώσουν την ευκαιρία στους θαυμαστές της σειράς να το επισκεφτούν, να ευχαριστηθούν και να διασκέδασουν σε αυτό.

cafe4

cafe2