Η Natalie Dormer (η γνωστή στους περισσότερους ως Margaery Tyrell στο Game of Thrones) πρωταγωνιστεί και υπογράφει το σενάριο του επερχόμενου θρίλερ ‘In Darkness’. Ο χαρακτήρας που ενσαρκώνει στην ταινία, μία τυφλή πιανίστρια με το όνομα Sofia, ακούει ένα βράδυ μία πάλη στο διαμέρισμα της γειτόνισσάς της Veronique, όπου όπως αποδεικνύεται έχει δολοφονηθεί καθιστώντας την έτσι την μόνη ‘μάρτυρα’ της υπόθεσης.

 Για την Sofia είναι η αρχή ενός ταξιδιού που θα τη σπρώξει στα άδυτα ενός άγνωστου κόσμου γεμάτου βία και εγκλήματα πολέμου καθώ έρχεται σ’επαφή με τον πατέρα της Veronique, Σέρβο επιχειρηματία, κατηγορούμενο για υποκίνηση ολόκληρης γενοκτονίας στον πόλεμο της Βοσνίας, ο οποίος ζει στο Λονδίνο υπό το καθεστώς ασυλίας.

Προσπαθώντας να διαλευκάνει την υπόθεση και να βγει από το σκοτάδι θα διακινδυνεύσει τη ζωή της μπλέκοντας με έναν υπόκοσμο γεμάτο εκβιασμούς και διαφθορά.

 Μαζί με την Natalie Dormer πρωταγωνιστούν το γνωστό supermodel Emily Ratajkowski και ο Ed Skrein, ενώ ο σκηνοθέτης είναι ο Anthony Byrne ο οποίος συνυπογράφει το σενάριο με τη σύντροφό του Natalie Dormer.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Μάϊο.

Δες επίσης: Dark Times: Η αναπάντεχη επιστροφή του Jim Carrey
featured image: indielondon.co.uk