Το σαββατοκύριακό μας ξεκίνησε με τον πιο όμορφο και θετικό τρόπο, καθώς την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου βρεθήκαμε στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας, που οργανώθηκε από την Amita Motion, για 13η συνεχόμενη χρονιά. Εκπληκτικοί καλλιτέχνες και δυνατό κοινό δημιούργησαν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για ένα απόγευμα γεμάτο μουσική και θετική ενέργεια! Ο Μιχάλης Κουινέλης των Stavento, σε ρόλο παρουσιαστή έδωσε το σύνθημα για την έναρξη της βραδιάς και με το χιούμορ του ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους στο κοινό. Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε το Σπύρο Μαργαρίτη που έδινε τον παλμό απ τα backstage.

Φτάνοντας στο χώρο του ΟΑΚΑ εντυπωσιαστήκαμε από το πολύχρωμο σκηνικό αλλά και το θερμό καλωσόρισμα της Amita Motion, η οποία φρόντισε να δροσιστούμε με τον ασύγκριτο χυμό της, σε συλλεκτική συσκευασία!

Οι καλλιτέχνες ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους από τις 6 το απόγευμα και όλα έδειχναν πως θα πραγματοποιηθεί μια από τις πιο ωραίες συναυλίες! Έλενα Παπαρίζου, MEΛΙSSES, Ελένη Φουρέιρα και άλλοι, αποθεώθηκαν στη σκηνή με τις ερμηνείες τους και το performing. Φυσικά ξεχωρίσαμε την Έλενα Παπαρίζου για την αμεσότητα της με το κοινό, τις MEΛΙSSES για το τεράστιο hit τους «όλα μοιάζουν καλοκαίρι» και την Ελένη Φουρέιρα για το Fuego της που έβαλε «φωτιά» στη σκηνή. Mαζί τους οι Snik, Αναστάσιος Ράμμος, Βαγγέλης Κακουριώτης και Special Guests της φετινής μουσικής γιορτής οι 2j, Jimko και Kristian Kostov.

Χορός και τραγούδι και ένα υπέροχα καλοκαιρινό σκηνικό, που έκλεισε με εντυπωσιακά dj sets από τους Playmen και τον super star DJ Afrojack.

Η είσοδος ήταν ελεύθερη για όλους και το ανανεωμένο concept εντυπωσίασε το κοινό. Η βραδιά έκλεισε με πυροτεχνήματα που συνόδευαν άψογα τη μουσική του DJ Afrojack που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στα decks.

Περάσαμε υπέροχα και  η Amita Motion μας έδωσε το ερέθισμα για θετική σκέψη και διασκέδαση για όλη τη χρονιά!

Εδώ, ας καμαρώσουμε και την αγαπημένη Έλενα που ενθουσιάστηκε με το story μας και μοιράστηκε με τους fans της. 

Φωτογραφίες: Panoulis Photography και Αργυρώ Ζυμάρα για το instagram