Κάνε ό,τι θες αλλά μπορείς να κάνεις και…

Αποφυγε να σε πάρει ο ύπνος στις σκάλες του μετρό
DON’T: Απόφυγε να σε πάρει ο ύπνος στις σκάλες του μετρό. Βασικό.
  • Συνάντησε τη γιαγιά και τον παππού. Είναι η μοναδική φορά που οι φίλοι θα σε παραδεχτούν για την επιλογή αυτή, ακόμα κι εάν είναι εις βάρος τους.
  • Βρες την ενέργειά σου. Όσο και αν ξενύχτησες το προηγούμενο βράδυ, ό,τι ώρα κι αν κοιμήθηκες, βρες την ενέργεια ώστε να μην ξυπνήσεις αργά το μεσημέρι. Είναι η πρώτη μέρα του 2016, μην κοιμάσαι. Θα κοιμηθείς το σαββατοκύριακο.
  • Αναζήτησε έναν αγαπημένο φίλο που έχεις καιρό να δεις και πιείτε ένα detox τσάι το απόγευμα μετά το οικογενειακό τραπέζι. Θα νιώσεις ωραία που ξαναβρήκες έναν φίλο, θα έχετε ποιοτικό χρόνο μαζί αφού θα έχετε να πείτε νέα και θα περπατήσεις για το σπίτι λίγο πιο χαρούμενος από άλλες φορές.
  • Άφησε το κινητό και βγάλε φωτογραφίες την οικογένειά σου, δημιούργησε αναμνήσεις, είναι τόσο σημαντικές για το μέλλον.
FRIDAYS NYB_2016 Πάρε τους φίλους σου και πάτε για πρωινό μετά την έξοδο ή ακόμα κι αν δεν βγείτε. Από τις 4:30 τα ξημερώματα έως και τις 9:00 το πρωί, τα TGI Fridays™  Κηφισιάς σερβίρουν το πρώτο πρωινό της χρονιάς, με έναν πλούσιο μπουφέ με αλμυρές και γλυκές γεύσεις, χυμούς και καφέ. Eggs benedict, scrambled eggs και breakfast burritos και από γλυκά φρέσκες βάφλες και pancakes, μωσαϊκό, donuts, φρέσκα φρούτα και γιαούρτι. Αν δεν είναι πλούσιο το πρώτο πρωινό του 2016, ποιο θα είναι;
  • Κάνε κάτι καινούργιο, κάτι που θες από καιρό να κάνεις και δεν βρίσκεις ευκαιρία. Πήγαινε βόλτα στο βουνό ή στη θάλασσα, φύγε από την πόλη. Πρώτη μέρα του χρόνου και δώσε μια νέα εμπειρία στον εαυτό σου.
Mη καταπιεστείς για τίποτα. Μην κάνεις κάτι που δεν σε ενθουσιάζει. Αυτό κράτησέ το και για τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου.