Όταν διακοσμείς έναν χώρο, συχνά η εικόνα της τηλεόρασης, σαν συσκευή, δείχνει παράταιρη. Η αλήθεια είναι ότι αυτή η μεγάλη μαύρη συσκευή, για κάποιους αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του χώρου τους και για άλλους σκέτη καταστροφή, σε έναν άψογα μελετημένο χώρο. Ευτυχώς όμως ακόμα και για εκείνους που την θεωρούν ανυπόφορη υπάρχουν διακοσμητικές λύσεις που λειτουργούν σαν καμουφλάζ, και αισθητικά προσφέρουν ένα όμορφο αποτέλεσμα!

Ο σκούρος τοίχος 

1

Δεν είναι ανάγκη να κρύψεις την τηλεόρασή σου. Μπορείς να επιλέξεις να βάψεις τον τοίχο πίσω από αυτήν σε κάποια σκούρα απόχρωση, ακόμα και μαύρο. Έτσι και στην μόδα θα είσαι, αφού οι πολύ σκούρες είναι must, και η τηλεόραση θα κάνει όσο το δυνατόν λιγότερη αντίθεση.

Το φωτογραφικό κολάζ 

2Τι καλύτερο από έναν τοίχο με πολλές φωτογραφίες και κορνίζες. Δίνει αμέσως ζωή στον χώρο και τον κάνει σίγουρα ποιο ενδιαφέρον. Ανάμεσα σε αυτές λοιπόν τις κορνίζες μπορείς να τοποθετήσεις και την τηλεόραση. Το έξυπνο αυτό καμουφλάζ θα κρύψει τελείως την συσκευή.

Μέσα στην βιβλιοθήκη 

3

Αν προτιμάς να κρύψεις τελείως την τηλεόραση και να είναι προσβάσιμη μόνο όταν το θέλεις, μπορείς να επιλέξεις μια επιπλοσύνθεση με ανοιγόμενες πόρτες. Σίγουρα το αποτέλεσμα θα σε ικανοποιήσει αφού ουσιαστικά δεν θα φαίνεται η συσκευή.

DIY project

4

5

6

Φυσικά αν οι παραπάνω επιλογές δεν σε ικανοποιούν, μπορείς να αυτοσχεδιάσεις. Μπορείς να φτιάξεις μια πόρτα που να κλείνει, ή έναν πίνακα, ακόμα και έναν καθρέφτη. Οι παρακάτω ιδέες σίγουρα θα σου δώσουν έμπνευση!

www.luthers.gr   /  www.facebook.com.luthers.gr   /  instagram: luthers.gr

φωτός: ww.ensuus.nl, www.instagram.com, www.galbiatiarreda.com, www.lushome.com, hirshfields.wordpress.com