Όλοι αγαπάμε τα δώρα. Αγαπάμε να δίνουμε δώρα, να λαμβάνουμε δώρα. Αγαπάμε να βλέπουμε τη χαρά στα πρόσωπα των δικών μας ανθρώπων, όταν εμείς τους χαρίζουμε κάτι που αγαπούν.

Και αγαπάμε τα δώρα όχι από άποψη αντικειμένου, αξίας και υλικού αγαθού. Αγαπάμε τα δώρα για την κίνηση και το μήνυμα αγάπης και προσφοράς που κρύβουν.

Συχνά όμως ξεχνάμε πως τα πιο όμορφα δώρα δεν χρειάζεται να είναι ακριβά, δεν χρειάζεται καν να είναι αντικείμενα.

Οι εμπειρίες είναι συχνά πιο πολύτιμα δώρα για έναν άνθρωπο, αφού πρόκειται όντως για κάτι πρωτότυπο και κάτι μοναδικό για τον καθένα.

Personal shopping experience

Μετά από περίπου δύο χρόνια πανδημίας, καραντίνας και απανωτών lockdowns που τα αγαπημένα μας ρούχα έγιναν αναπόφευκτα οι πιτζάμες, στη φίλη σου αξίζει μία εμπειρία personal shopping. Τα περισσότερα αγαπημένα σου μαγαζιά προσφέρουν τη δυνατότητα του personal shopping, και η εμπειρία για κάθε γυναίκα που αγαπάει τα ψώνια είναι σίγουρα μοναδική. Η φίλη σου σίγουρα θα το εκτιμήσει δεόντως.

Subscription στο Netflix ή σε κάποια εφαρμογή

Το δώρο των συνδρομών μπορεί να μην ακούγεται τόσο εντυπωσιακό, αλλά για κάποιον που αγαπά τις ταινίες και τις σειρές είναι στην πραγματικότητα ένα μοναδικό δώρο. Από την άλλη, αν το άτομο αυτό αγαπά τη γυμναστική η συνδρομή σε ένα fitness app είναι επίσης ιδανικό δώρο. Ακόμα είναι σίγουρα χρήσιμο και ενδεχομένως θα το απολαύσεις κι εσύ με τον φίλο ή την φίλη σου.

Μάθημα κηροπλαστικής/κεραμικής/ζωγραφικής

Εκτός από όμορφα, οτιδήποτε δημιουργούμε με τα χέρια είναι και αγχολυτικά. Τα μαθήματα για κάτι που αγαπά η φίλη σου είναι σίγουρα ένα πανέμορφο δώρο, αλλά επειδή συχνά μπορείς να βρεις και μαθήματα που αφορούν 2 ατόμα, μπορεί να είναι και κάτι που θα κάνετε μαζί.

Διαμονή σε ένα AirBnb

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Airbnb (@airbnb)

Ένα τέλειο δώρο για τον σύντροφό σου ή την καλύτερή σου φίλη (που θα το χαρείς κι εσύ όμως), είναι μία απόδραση σε έναν φθινοπωρινό-χειμερινό προορισμό (λόγω εποχής δηλαδή) και η διαμονή σε ένα ειδυλλιακό μέρος. Τι πιο όμορφο από την ευκαιρία να χαλαρώσεις και να αποσυμπιεστείς άλλωστε;

Προσομοίωση ελεύθερης πτώσης

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Skydive Attica (@skydiveattica)

Αν ο σύντροφος σου, ένας φίλος ή μία φίλη σου θέλουν να ζήσουν την εμπειρία της ελεύθερης πτώσης ήρθε η ώρα να εκπαιδευτούν πρώτα! Η ελεύθερη πτώση μέσα στο WIND TUNNEL είναι μια μοναδική εμπειρία όπου το όνειρο της πτήσης γίνεται πραγματικότητα για τον καθένα. Ζεις δηλαδή την πραγματική συγκίνηση της ελεύθερης πτώσης, ακριβώς όπως σε ένα άλμα με αλεξίπτωτο. Σκέφτεσαι καλύτερο δώρο για τα αγαπημένα σου – ατρόμητα – πρόσωπα;

Σεμινάρια κεντήματος (το αγχολυτικό)

Ακούγεται παράξενο ίσως αλλά το κέντημα δεν είναι πια αυτό που νομίζεις. Είναι τέχνη, είναι διασκεδαστικό και είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα αγχολυτικά. Κι αν δυσκολεύεσαι να πειστείς, αρκεί να ρίξεις μία ματιά στη δουλειά της Αλεξάνδρας Διονά ή αλλιώς της A shiny Day και είμαι σίγουρη πως θα αλλάξεις γνώμη και θα θελήσεις όχι μόνο να το δοκιμάσεις, αλλά να το κάνεις και δώρο. Είτε σε μία φίλη σου ή ακόμα και στον εαυτό σου!