Ενώ τα φετινά Χριστούγεννα είναι αρκετά διαφορετικά σε σύγκριση με το παρελθόν, αυτό δεν σημαίνει ότι θα τα παραβλέψουμε και δεν θα γιορτάσουμε. Μπορεί να μην μαζευτούμε με την οικογένειά μας και τους φίλους μας αλλά μπορούμε να απολαύσουμε τον χρόνο μας στο σπίτι μας. Άλλωστε εάν πήραμε ένα μάθημα από την χρονιά που φεύγει είναι σίγουρα πως δεν χρειάζεσαι πολλά για να νιώσεις χαρά. Το ίδιο ισχύει και για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Δεν χρειάζονται υπερβολές για να κάνεις το σπίτι σου να δείχνει πιο γιορτινό.

Παρακάτω θα δεις τρεις εύκολες ιδέες για να κάνεις το σπίτι σου να μοιάζει πιο γιορτινό, ανεξάρτητα από το πως θα γιορτάσεις φέτος

Εάν έχεις βαρεθεί και εσύ το μοτίβο κόκκινο-πράσινο στις κάλτσες για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, άλλαξέ τες με το πάντα κλασικό λευκό συνδυασμένο με φωτάκια. Δεν έχεις τζάκι; Κανένα πρόβλημα. Χρησιμοποίησε καρφίτσες ή κολλητική ταινία για να τις τοποθετήσεις σε ένα περβάζι ή σε έναν μεγάλο καθρέφτη.

Ανάλογα με το μέγεθος του σπιτιού σου, ή την προθυμία σου να καθαρίσεις όλες τις πευκοβελόνες όταν ξεστολίσεις, αυτό το minimal χριστουγεννιάτικο δέντρο μπορεί να είναι για εσένα. Για μια κομψή διακόσμηση δέντρου, λατρέψαμε την ιδέα της Julia Marcum. Εάν δεν είσαι fan της κραυγαλέας χριστουγεννιάτικης διακόσμησης, δοκίμασε και εσύ απλά να βάλεις σε ένα μεγάλο βάζο κλαδιά πεύκου. Εναλλακτικά, σίγουρα θα βρεις σε κάποιο Online κατάστημα ίδιου τύπου κλαδιά αλλά με ανακυκλώσιμο υλικό και όχι φυσικά.

Παραδέξου το. Ξεχνάς και εσύ τα Χριστούγεννα να στολίσεις την κουζίνα σου. Ειδικά όταν δεν είναι σε ενιαίο χώρο με το σαλόνι. Γιατί όμως να μην νιώθεις το κλίμα των εορτών σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σου; Δεν χρειάζεται να το σκεφτείς ιδιαίτερα, μια απλή γιρλάντα θα σε ικανοποιήσει και με το παραπάνω!

featured photo: Twenty20.com/nastyatkachenko19