Όταν τον ρωτάνε αν ήθελε από μικρός να γίνει ηθοποιός, εκείνος απαντάει πως θυμάται να υποδύεται τον νεκρό στην ηλικία των 7 ετών. Ο 45χρονος ηθοποιός, αν και μετράει πολλά χρόνια στο χώρο, έγινε ιδιαίτερα γνωστός ως Freddie Thorne στη σειρά Peaky Blinders.

1. Γεννήθηκε στο Ισραήλ αλλά μετακόμισε μαζί με την οικογένειά του στο Λονδίνο, όταν εκείνος ήταν δέκα ετών. Μεγαλωμένος σε οικογένεια Εβραίων δηλώνει πως η παιδική του ηλικία ήταν αρκετά καλή.

2. Όταν βρίσκεται στην Αγγλία, έχει διαφορετικά συναισθήματα από όταν βρίσκεται στο Ισραήλ. Αναφέρει πως στο Ισραήλ νιώθει κάτι ιδιαίτερο, αν και απροσδιόριστο.

3. Στη ζωή του είχε τεράστια επιρροή η γιαγιά του, την οποία έχασε το 2010 σε ηλικία 99 ετών! Τη χαρακτηρίζει ως μία εκπληκτική γυναίκα, ενώ δε χάνει ευκαιρία να την αναφέρει σε κάθε του συνέντευξη.

4. Ως μαθητής λέει πως δεν ήταν καλός, κυρίως επειδή ήταν ονειροπόλος.

5. Του είναι πολύ δύσκολο να συγκεντρώνεται σε ένα μόνο πράγμα. Όταν διαβάζει, ακόμα και σενάρια, του αρέσει συγχρόνως και να περπατάει.

6. Αγαπάει πολύ τη φωτογραφία. Τα τελευταία 3 χρόνια βγάζει φωτογραφίες αγνώστους στο Λος Άντζελες. Φωτογραφίες που θέλει με κάποιον τρόπο να βγουν στη δημοσιότητα.

7. Δυσκολεύεται πολύ να βλέπει τον εαυτό του στην τηλεόραση.

8. Όνειρό του είναι να ασχοληθεί με την παραγωγή ταινιών. Προτιμά να δουλεύει πίσω από τις κάμερες.

9. Τον Ιούνιο του 2012 παντρεύτηκε την ηθοποιό Ashley Madekwe την οποία γνώρισε στα γυρίσματα της σειράς Secret Diaries of a Call Girl.

10. Το ρόλο του στη σειρά Snowpiercer τον ήθελε πάρα πολύ. Η οντισιόν του όμως ήταν χάλια. Μέχρι που ο σκηνοθέτης της σειράς αποφάσισε να του δώσει μία ακόμη ευκαιρία, μία εβδομάδα μετά την πρώτη του οντισιόν.

Ο Iddo δηλώνει πως αν όλα πάνε καλά, αναφερόμενος στην πανδημία, σε λίγο καιρό θα επιστρέψει στο σετ για τα γυρίσματα της επόμενης σεζόν της σειράς Snowpiercer.