Τα παρακάτω ζευγάρια της μικρής και μεγάλης οθόνης αποδεικνύουν πως οι ερωτικές σχέσεις δεν είναι εύκολες. Αντίθετα, είναι messy, χαώδεις, γεμάτες ασυνεννοησία, αλλά αυτή ακριβώς είναι και η γοητεία τους στην τελική.

Blair Waldorf & Chuck Bass στο Gossip Girl

Teen Vogue

Πριν προλάβεις να κρίνεις ότι είναι το πιο αμφιλεγόμενο ζευγάρι στο Gossip Girl, να σου θυμίσω πως για αυτούς τους δύο είχες τη μεγαλύτερη αγωνία, όσο παρακολουθούσες τη σειρά. Άσε που η φλόγα -σε αντίθεση με όλα τα άλλα ζευγάρια- ήταν εκεί από την πρώτη στιγμή μέχρι την τελευταία. Κανείς δε μπορεί να αρνηθεί ότι αυτοί οι δυο αγαπούσαν βαθιά ο ένας τον άλλο, με τον δικό τους ιδιόρρυθμο τρόπο.

Ross Gellar & Rachel Green στα Φιλαράκια

Bustle

Πρόκειται για το απόλυτο ζευγάρι των 90s. Τουλάχιστον για την κατηγορία των sitcoms. Με την πορεία τους ερωτευτήκαμε, γελάσαμε, κλάψαμε, είδαμε και αναπάντεχες εγκυμοσύνες. Αυτοί οι δυο ενδεχομένως μας σύστησαν στο concept “meant to be”.

Carrie Bradshaw & Mr.Big στο Sex And The City

StyleCaster

Πολλά ups and downs, ζήλια, δάκρυα, κτητικότητα και άλλα σχετικά άγρια συναισθήματα που προκαλεί ο έρωτας. Όπως το να νιώθεις την ανάγκη να δραπετεύσεις όταν ο έρωτας της ζωής σου δεν εμφανίζεται ποτέ στην εκκλησία τη μέρα του γάμου σας. Αυτό το ζευγάρι ρυθμίζει όλες της απορίες μας περί σύγκλισης χαρακτήρων και κακού timing.

Ron Weasley & Hermione Granger στο Harry Potter

National Post

Ποιος Millennial δεν πέρασε την παιδική του ηλικία περιμένοντας αυτοί οι δυο να παραδεχτούν τα συναισθήματά τους ο ένας στον άλλο; Είναι το πιο άβολο κινηματογραφικό ρομάντζο; Σίγουρα. Αλλά ποιο love story δεν είναι άβολο όπως και να έχει;

Alex “Hitch” Hitchens & Sara Melas στο Hitch

JustWatch

Εκείνος είναι γοητευτικός, ξέρει τι να πει και πότε να το πει. Εκείνη από την άλλη είναι μια ανεξάρτητη γυναίκα που δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω. Μπορείς να ταυτιστείς κάπου; Προφανώς και μπορείς.

Andy Anderson & Benjamin Barry στο How To Lose A Guy In 10 Days

Smooth

Θα μπορούσε να πει κανείς πως αυτή η ταινία γεννά και σκοτώνει καθ όλη τη διάρκειά της όλη τη δυσπιστία μας απέναντι στον έρωτα. Αυτοί οι δυο έρχονται κοντά για ένα στοίχημα και ένα βιωματικό άρθρο σε περιοδικό. Τα πράγματα δεν μένουν έτσι όμως. Αρκεί να έχεις την υπομονή να καταλάβεις.

Lily & Marshall στο How I Met Your Mother

Bustle

Είναι αστείοι, διασκεδαστικοί και φουλ ερωτευμένοι με έναν nerdy τρόπο. Αν ο στόχος του έρωτα για εσένα είναι να μεταμορφώσει τον εραστή σου σε καλύτερό σου φίλο, αυτό είναι το ζευγάρι σου.

Marianne & Connell στο Normal People

Το βιβλίο Normal People γίνεται σειρά και έχουμε ήδη τις πρώτες εικόνες
hulu

Γνωρίζονται στο σχολείο και κάνουν μια κρυφή, σεξουαλική σχέση. Ωστόσο, τα συναισθήματα έχουν μεγαλύτερη ένταση, διάρκεια στον χρόνο και παρά την ασυνεννοησία και τις παρεμβολές, ο Connell και η Marianne είναι απόλυτα, βασανιστικά ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλο.

Elizabeth Bennett & Mr. Darcy στο Pride And Prejudice

Bustle

Ενώ αυτοί οι δυο έχουν τις άβολες στιγμές τους, το love story τους είναι το πιο αγαπημένο κλασικό σε ό,τι έχει να κάνει με iconic ζευγάρια. Το ιδιαίτερο είναι πως είναι γεμάτο ρεαλισμό, αληθινές σκέψεις και αντιδράσεις και αυτή την ακαταμάχητη δύναμη της έλξης, όπως και να έχει.

Elio & Oliver στο Call Me By Your Name

Θα καταλήξουν μαζί ο Oliver και ο Elio στο sequel του Call Me By Your Name; our Name;
Vox

Η μαγεία του πρώτου έρωτα, της πρώτης φοράς, της ανακάλυψης ενός ενστίκτου, και όλα αυτά στην Ιταλική εξοχή. Δεν το λες και λίγο όλο αυτό. Επίσης, δε μπορεί να μην ταυτιστείς με το τελευταίο τους τηλεφώνημα. Αυτό το κρυφό, ερωτικό κλάμα που σίγουρα έχεις βιώσει στην πιο ρομαντική ηλικία της ζωής σου.

Δες ακόμα: 10 ταινίες για κάθε mood swing σου

featured image: imdb.com