Οι μεγάλες χαρές της ζωής κρύβονται στα πιο απλά, καθημερινά μικροπράγματα. Πολλές φορές κάνουμε το λάθος και πιστεύουμε πως οι μεγάλες χειρονομίες, κάτι το διαφορετικό, κάτι που θα μας συνεπάρει είναι αυτά που θα μας φέρουν την πραγματική χαρά που αναζητάμε. Όμως, πλέον πιστεύω πως η αληθινή χαρά πηγάζει από τις πιο απλές απολαύσεις. Να είσαι με τους δικούς σου ανθρώπους, στο αγαπημένο σου μέρος και να απολαμβάνεις ένα μηλίτη, με πλούσιες φυσαλίδες, σε ένα ποτήρι γεμάτο με πάγο. Εκεί, λοιπόν, είσαι πραγματικά χαρούμενη. Χωρίς πολλά πολλά. Οι φίλοι σου σε έναν καταπράσινο κήπο ή μια ταράτσα, κρατώντας ένα Somersby στο χέρι και δίνοντάς σου δεκάδες λόγους για να χαμογελάς τελικά σημαίνουν την απόλυτη ευτυχία.

Το κόλπο είναι να θες να βλέπεις τη ζωή γεμάτη χρώματα

Πολλές φορές βλέπουμε τα πράγματα ασπρόμαυρα. Αφήνουμε τις μέρες να μας προσπερνάνε αντί να κυνηγάμε να ζήσουμε την κάθε μέρα στο έπακρo. Να τη ζήσουμε δίχως φόβο, δίχως αμφιβολίες. Να τη ζήσουμε γεμάτοι αισιοδοξία και χαμόγελα. Διάλεξε λοιπόν την αγαπημένη σου γεύση Somersby και άσε τις σταγόνες αισιοδοξίας να σε συνεπάρουν και να σε κάνουν να νιώσεις τι πάει να πει να είσαι ευτυχισμένη, έχοντας τα πιο απλά πράγματα γύρω σου.

Αν σκεφτείς τις πιο ωραίες διακοπές που έχεις κάνει τι είναι αυτό που σου έρχεται πρώτα στο μυαλό; Σίγουρα δεν είναι τα ρούχα που φορούσες και οι γκλάμουρ καταστάσεις που έζησες. Όμως θα σου έρθει στο μυαλό η αίσθηση που σου είχε αφήσει αυτό το ταξίδι που έχει να κάνει με τους ανθρώπους που είχες γύρω σου και τις εμπειρίες που ζήσατε μαζί. Αυτές είναι αξίες ανεκτίμητες! Φέτος στις διακοπές σου θα σε συνοδεύσει το Somersby, που θα σου θυμίσει να εκτιμάς το κάθε λεπτό που περνάς με ξεγνοιασιά και κέφι για τη ζωή.

Μισοάδειο ή μισογεμάτο;

Κάτσε αναπαυτικά, χαλάρωσε και γέμισε το ποτήρι σου με ένα παγωμένο Somersby Apple, Watermelon ή Pear. Αν κοιτάξεις προσεκτικά, θα δεις μέσα του να κρύβονται όλες εκείνες οι στιγμές που σε έχουν κάνει να χαμογελάς. Φίλοι, χαρά, παιχνίδια στην παραλία, ανεμελιά, αισιοδοξία για τη ζωή…. Γιατί όλα χωράνε σε ένα ποτήρι, αρκεί να κοιτάξεις προσεχτικά και τότε θα δεις όλες τις μαγικές στιγμές να εμφανίζονται. Δεν είναι τέλειο;

Πώς θέλεις να βλέπεις το ποτήρι της ζωής σου τελικά; Μισοάδειο ή μισογεμάτο;

Η «μαγεία» που κρύβεται στα πράγματα που θεωρούμε δεδομένα ίσως τελικά κάνει τη ζωή μας τόσο ξεχωριστή και τόσο απολαυστική. Όπως ένα ποτήρι Somersby, σε όποια από τις τρεις γεύσεις κι αν επιλέξεις.

Πάντα γεμάτο να το βλέπεις! Γεμάτο χρώματα, χαρά, ζέση και ορμή για την κάθε ημέρα!