Η αρχή του νέου χρόνου σημαίνει μεταξύ άλλων ότι βρισκόμαστε μόλις ένα μήνα και 14 μέρες μακριά από την πιο εμπορική, ρομαντική γιορτή του χρόνου. Τα χριστουγεννιάτικα δέντρα και φώτα θα δώσουν τη θέση τους αμέσως στις κατακόκκινες καρδιές, τα μπαλόνια και τις σοκολάτες. Αν, λοιπόν, δεν είναι αυτή η καταλληλότερη εποχή για μία νέα σειρά όπως το I Want You Back, τότε ποια είναι;

Στο I Want You Back, ο Peter και η Emma νόμιζαν ότι είχαν βρει το άλλο τους μισό

Και οι δύο βρίσκονται σε μακροχρόνιες σχέσεις, οι οποίες -όπως εκείνοι νομίζουν- πηγαίνουν καλά. Θεωρούν μάλιστα ότι δεν απέχουν και πολύ από τα milestones που έχουν θέσει για τις ζωές τους, βλ. γάμος, παιδιά και σπίτι στα προάστια. Ωστόσο, όλη αυτή η κοσμοθεωρία τους αλλάζει απότομα όταν οι σύντροφοι τους τους εγκαταλείπουν. Ναι, καλά κατάλαβες. Δύο ταυτόχρονοι χωρισμοί είναι αυτοί που αποτελούν την αφορμή για να γνωριστούν ουσιαστικά η Emma και ο Peter. Κι ενώ αναπτύσσουν μία φιλία μεταξύ τους για να ξεπεράσουν το πρόσφατο heartbreak, τα πράγματα γίνονται χειρότερα. Και οι δύο μαθαίνουν πως οι πρώην τους έχουν ήδη προχωρήσει σε επόμενες σχέσεις. Εκεί, αποφασίζουν ότι πρέπει να αναλάβουν άμεση δράση. Καταστρώνουν έτσι ένα σχέδιο για να καταφέρουν να ξανακερδίσουν τους πρώην τους, το οποίο όμως θα έχει τελικά πολύ απροσδόκητα αποτελέσματα.

Η κατάληξη της ιστορίας είναι κοινό μυστικό

Μετά από όλα αυτά και έχοντας την πληροφορία πως πρόκειται για ρομαντική κωμωδία, μπορείς εύκολα να καταλάβεις πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Ωστόσο, εμείς επιμένουμε να μην κάνουμε κανένα spoiler. Το μόνο που θα πούμε είναι ότι το καστ της σειράς σίγουρα θα σε κερδίσει. H Jenny Slate και ο Charlie Day υποδύονται την Emma και τον Peter αντίστοιχα, ενώ η Gina Rodriguez και ο Scott Eastwood είναι οι πρώην σύντροφοί τους, τους οποίους προσπαθούν να ξανακερδίσουν με κάθε δυνατό μέσο. Η σειρά πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στο Amazon Prime στις 11 Φεβρουαρίου.