Εάν αισθάνεσαι σαν να έχεις βγει ένα εκατομμύριο ραντεβού και όμως τίποτα να μην προχωράει, είναι φυσικό να αναρωτιέσαι μήπως σαμποτάρεις ακούσια τον εαυτό σου. Συμβαίνει σε όλους μας. Είναι εύκολο να πέσεις σε μοτίβα που μπορεί να μην σε εξυπηρετούν χωρίς καν να το συνειδητοποιήσεις. Σίγουρα έχεις ακούσει πολλές συμβουλές για τις γνωριμίες και τα ραντεβού. Συχνά είναι αντιφατικές και μπερδεμένες, οπότε μπορεί να είναι πιο χρήσιμο να σκεφτείς κάποιες που σε εξυπηρετούν με βάση το ζώδιό σου.

Μήπως τελικά τα άστρα έχουν ευθυγραμμιστεί για να σε φέρουν σε αυτό το άρθρο; Μπορεί τελικά το μόνο που χρειάζεσαι να είναι μία συμβουλή για τα ραντεβού σου, με βάση το ζώδιό σου.

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Ο Κριός κυβερνάται από τον Άρη, τον πλανήτη που σχετίζεται με το πάθος και την επιθετικότητα. Επομένως προκύπτει ότι τα ραντεβού σου είναι έντονα και τα πράγματα τείνουν να κλιμακώνονται γρήγορα. Μερικές φορές πολύ γρήγορα. Συχνά, η τάση σου να μπαίνεις πολύ γρήγορα σε σχέσεις, σε κάνει να πιέζεις τις καταστάσεις. Ίσως θα ήταν καλύτερο να αφιερώνεις περισσότερο χρόνο στο να γνωρίσεις τον άλλον.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του Ταύρου στις σχέσεις είναι η σταθερότητα και η αξιοπιστία. Αλλά αυτό σημαίνει επίσης ότι μπορεί να γίνεσαι πολύ πεισματάρα και να μην δοκιμάζεις νέα πράγματα. Τα ραντεβού όμως είναι μια τέλεια ευκαιρία για να αφήσεις λίγο στην άκρη αυτόν τον αυτοέλεγχο. Προσπάθησε να είσαι ανοιχτή σε νέες εμπειρίες που σε βγάζουν από την comfort zone σου.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Ο Δίδυμος κυβερνάται από τον Ερμή, τον πλανήτη που συνδέεται με την επικοινωνία. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να βγαίνεις πραγματικά έξυπνα και γοητευτικά ραντεβού. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να αντισταθείς στην επιθυμία να αναζητάς συνεχώς κάτι νέο και λαμπερό και να εστιάσεις στη δημιουργία σύνδεσης με το άτομο που συναναστρέφεσαι.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Εσύ Καρκίνε είσαι έξω καρδιά και αυτός είναι ένας από τους λόγους που είσαι τόσο αξιαγάπητη. Όταν νοιάζεσαι πραγματικά για κάποιον, αγαπάς κάθε κομμάτι του. Αλλά με αυτήν την ανοιχτή καρδιά έρχεται μαζί και η ευαισθησία και το έντονο συναίσθημα. Αν και δεν υπάρχει τίποτα λάθος με κανένα από αυτά, μπορεί να μην χρειάζεται να τα μοιραστείς όλα στο πρώτο ραντεβού.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Λατρεύεις να είναι το αστέρι της παράστασης, με όλα τα βλέμματα στραμμένα πάνω σου. Είσαι τόσο χαρισματική, δεν δυσκολεύεσαι να προσελκύσεις fans. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι μερικές φορές, ξεχνάς ότι τα ραντεβού υποτίθεται ότι είναι μια εμπειρία δύο ατόμων, όχι μια επίδειξη ενός ατόμου. Οπότε, κάνε ερωτήσεις και προσπάθησε να είσαι καλή ακροάτρια όταν βγαίνεις ραντεβού.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Παραδέξου το, είσαι πολύ συχνά χαμένη στις σκέψεις σου. Και συνήθως έχεις πολύ υψηλές προσδοκίες για τον εαυτό σου αλλά και για τους γύρω σου. Εξαιτίας αυτού, όταν κάποιος βγαίνει μαζί σου ραντεβού αισθάνεται σαν να περνάει από συνέντευξη, όπου όσα λέει εξετάζονται και αξιολογούνται. Προσπάθησε να είσαι πιο χαλαρή και να απολαμβάνεις την στιγμή.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Ο Ζυγός κυβερνάται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη που σχετίζεται με την αγάπη και την ομορφιά. Έχεις επίσης μια βαθιά επιθυμία να είσαι πάντα δίκαιη. Ως αποτέλεσμα, τείνεις να μοιράζεις εύκολα δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες συχνά σε όσους έχουν αποδείξει ότι δεν τις αξίζουν. Αν θα μπορούσαμε να σου δώσουμε μια συμβουλή, θα ήταν όταν κάποιος σου φέρεται άσχημα από το πρώτο ραντεβού, να μην υπάρχει δεύτερο.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Ο Σκορπιός είναι γνωστός ως υπερβολικά μυστηριώδες ζώδιο. Σου αρέσει να κρατάς πράγματα για τον εαυτό σου, επειδή σου επιτρέπει να αισθάνεσαι σαν να έχεις τον έλεγχο. Η αλήθεια είναι πως έχεις ευάλωτη καρδιά, οπότε έχεις πολλά να προστατεύσεις. Όμως, ενώ αυτό μπορεί να λειτουργήσει αρχικά, μπορεί να αποδειχθεί πολύ λάθος στην συνέχεια. Σκορπιέ, μην φοβάστε να ανοιχτείς λίγο περισσότερο. Που ξέρεις, μπορεί και να σου βγει σε καλό.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Το να βγαίνουν ραντεβού μαζί σου είναι πάντα τόσο διασκεδαστικό. Είσαι χαλαρή, περιπετειώδης, γοητευτική. Έχεις πάντα ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σου. Για αυτούς τους λόγους όμως πολλές φορές δυσκολεύονται να σε πάρουν σοβαρά. Αφιέρωσε λίγο χρόνο για να γνωρίσεις το άτομο που βγαίνεις, σε βαθύτερο επίπεδο. Όταν κάνεις μια σύνδεση, μην την θεωρείς δεδομένη.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Θέτεις στόχους, καταλαβαίνεις ποιον δρόμο θες να ακολουθήσεις και μετά εκτελείς το σχέδιό σου. Δυστυχώς, ο ρομαντισμός όμως δεν λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο, κάτι που μπορεί να κάνει τα ραντεβού σου απογοητευτικά και να αισθάνεσαι ότι χάνεις τον χρόνο σου. Τα ραντεβού Αιγόκερε είναι απρόβλεπτα. Χαλάρωσε και άσε τον εαυτό σου να διασκεδάσει.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Ο Υδροχόος σπάνια βιάζεται να κάνει μια σχέση, κυρίως επειδή είναι ειλικρινά αρκετά ικανοποιημένος με τον εαυτό του και δεν έχει ανάγκη από άλλους. Αλλά βαθιά μέσα σου ανησυχείς ότι δεν θα βρεις ποτέ κάποιον που να σε καταλαβαίνει πραγματικά. Υδροχόε, γίνε ο εαυτός σου. Όχι, σοβαρά. Γίνε ο εκπληκτικός, μοναδικός, περίεργος εαυτός σου. Το σωστό άτομο για εσένα θα σε αγαπήσει για το ποια ακριβώς είσαι.

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Είσαι αθεράπευτα ρομαντική, οπότε όταν αρχίζεις να βγαίνεις με κάποιον, δεν μπορείς παρά να αρχίσεις να κάνεις όνειρα για το πως θα εξελιχθεί. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείς να προβλέψεις το μέλλον, και καταλήγεις να κάνεις πράγματα που δεν τα θέλεις πραγματικά και δεν τα αξίζεις. Είναι εντάξει να είσαι επιλεκτική. Απλά θα πρέπει να λαμβάνεις υπόψη σου ότι κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και κάθε ιστορία δεν έχει happy ending. Οπότε μην αποθαρρύνεσαι με την πρώτη αναποδιά.

featured photo: unsplash.com/@rotkif