Η Saoirse Ronan του Lady Bird είναι έτοιμη να ακολουθήσει το όνειρο της

Η Saoirse Ronan του Lady Bird είναι έτοιμη να ακολουθήσει το όνειρο της

Πολύ πριν βραβευθεί ως ηθοποιός, η Saoirse Ronan ονειρευόταν να γίνει σκηνοθέτιδα. Χάρη στο Lady Bird και την Greta Gerwig βρήκε επιτέλους το κουράγιο να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα.

Σε ένα preview clip της συνέντευξής της στο Sunday Today ακούγεται να αναφέρει πως το να παρακολουθεί την Gerwig να δουλεύει αναζωπύρωσε την επιθυμία της να ασχοληθεί με τη σκηνοθεσία.

"Η σκηνοθεσία είναι κάτι που με τραβούσε από μικρή, αναφέρει. "Εξανάγκαζα τους φίλους μου να παίζουν στις μικρές ταινίες που έφτιαχνα. Έφερνα την camera και διασκέδαζα να ενώνω ό,τι είχα τραβήξει σε ένα ενιαίο αποτέλεσμα".

Η Gerwig, η οποία έγινε αναγνωρίσιμη πρώτα ως ηθοποιός πριν δημιουργήσει το Lady Bird - που την καθιέρωσε ως σκηνοθέτιδα - αποτέλεσε για εκείνη την απόδειξη ότι οι στόχοι της δεν είναι ουτοπικοί, αλλά αντιθέτως μπορούν να επιτευχθούν. "Όλα ξεκίνησαν μόλις είδα την Greta να μιλάει για την ταινία, να τη φτιάχνει και να ενώνει τα κομμάτια της και πως κατάφερε να φτιάξει κάτι που αγάπησε ο κόσμος και αποτέλεσε μια εξαιρετική δουλειά. Σκέφτηκα ότι αυτό θέλω να κάνω τώρα. Ίσως μπορώ να το κάνω και καλά".

Εμείς πάντως, σίγουρα θέλουμε περισσότερες γυναίκες σκηνοθέτιδες από εδώ και πέρα!

Δες επίσης: Το σπίτι που γυρίστηκε το Call Me By Your Name πωλείται.

featured image: latimes.com
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.