Πολλοί είναι αυτοί που περιμένουν με ανυπομονησία να δουν το πως θα γίνει η μεγάλη επιστροφή της Katherine Heigl στην τηλεόραση. Και τώρα που κυκλοφόρησε το trailer για τον τελευταίο της ρόλο, πήραμε μια ιδέα. Η Heigl επέστρεψε για να μας κάνει να κλάψουμε. Πάλι.

Η Heigl πρωταγωνιστεί με τη Sarah Chalke (Kate) ως Tully Hart στην επερχόμενη σειρά από το Netflix, Firefly Lane. Και μολονότι δεν φαίνεται ότι θα ξεριζώσει τις καρδιές μας με τον τρόπο που μας είχε συνηθίσει στο Grey’s Anatomy -RIP Denny- θα μας χτυπήσει ακριβώς εκεί που πονάει το ίδιο. Με μια ιστορία για την αληθινή, δια βίου φιλία.

Βασισμένο στο βιβλίο με τον ίδιο τίτλο του 2008 από την συγγραφέα του The Nightingale, Kristin Hannah, το Firefly Lane αφηγείται την ιστορία δύο φίλων, της Tully και της Kate. Η αφήγηση ακολουθεί τη σχέση τους ξεκινώντας από την όγδοη τάξη έως την ενηλικίωση. Αλλά καταλήγει σε μια προδοσία που τις χωρίζει. Στο τρέιλερ της νέας σειράς του Netflix, βλέπουμε την γεμάτη αυτοπεποίθηση Tully και την Kate να μεγαλώνουν και να υποστηρίζουν η μια την άλλη. Αυτό συμβαίνει μέσα από πολλά σκαμπανεβάσματα. Ταυτόχρονα ενεργούν ως partners in crime καθώς εμπλέκονται σε διάφορες μπλεγμένες ιστορίες. “Δεν είσαι μόνη – δεν θα είσαι ποτέ μόνη σου. Είσαι δεμένη για τα καλά μαζί μου”, λέει η ενήλικη Tully στην Kate. Μοιάζει πολύ στο This Is Us του NBC. Πώς; Με τον τρόπο που εκτείνεται μέσα σε πολλές δεκαετίες στο χρόνο. Αλλά πάνω από όλα επειδή αυτή η δυναμική της χαρμολύπης φαίνεται αρκετά ισχυρή.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Firefly Lane δεν είναι πριν το 2021. Οπότε αυτό μας δίνει αρκετό χρόνο για να παραγγείλουμε περισσότερα χαρτομάντηλα.

Δες το trailer για το Firefly Lane, που έρχεται στις 3 Φεβρουαρίου στο Netflix.

featured photo: vanityfair.com/BY CHRISTOPHER POLK/NBC/NBCU PHOTO BANK.