Για εμένα η ποιότητα του ύπνου αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο τόσο για την αποδοτικότητα μου στις απαιτήσεις της καθημερινότητας όσο και για την ποιότητα της ζωής μου ολιστικά.

%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%89%cf%83%ce%bf%cf%81%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%b1_%ce%b3%ce%b5%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%bb%ce%ae%cf%88%ce%b7-small

Με αυτή την αρχή στο μυαλό μου, ένα από τα resolutions μου για τη νέα χρονιά ήταν να προμηθευτώ ένα καλής ποιότητας στρώμα ύπνου. Δεν ήμουν διατεθειμένη να συμβιβαστώ με κάτι λιγότερο από αυτό που είχα στο μυαλό μου εξαρχής. Μέσω ενός φίλου ενημερώθηκα για την ύπαρξη του 1ου πρότυπου καταστήματος Candia στον Άλιμο. Το κατάστημα στρωμάτων και προϊόντων ύπνου έχει ήδη τιμηθεί με τα βραβεία Best Interior – non food και με το Silver βραβείο στην κατηγορία Concept Store από τη διοργάνωση Retail Interior Awards.

_u7w2267-cr2-p-small

_u7w2334-cr2-p-small

Η εταιρία Candia έχει εισαγάγει μια νέα φιλοσοφία για την οποία χρησιμοποιούνται όλες οι ανθρώπινες αισθήσεις ως μέσο αντίληψης της ποιότητας των προϊόντων. Η φιλοσοφία αυτή βασίζεται στην ιδέα του “Wake up in the Mediterranean” και επιφυλάσσει μια βιωματική εμπειρία για τον επισκέπτη, ο οποίος θα μπορέσει να αφουγκραστεί ένα story telling που πηγάζει από τα μέρη και τους ανθρώπους της Μεσογείου.

Όλη η αρχιτεκτονική και η διακόσμηση του χώρου είναι βασισμένη στην ευλογημένη Μεσογειακή αισθητική. Με πρώτες ύλες για τις κατασκευές το ξύλο, την πέτρα, το βότσαλο, τον πηλό, το λευκό σοβά, την ψάθα, τα βότανα αλλά και τον ήλιο, τον άνεμο, τη θάλασσα και τη γη μπορείς μέσα σε λίγα λεπτά να αναγνωρίσεις όλα τα φυσικά στοιχεία που συνθέτουν το Μεσογειακό τόπο.

parking_u7w2432-small

parking_u7w1967-small

Αν αναζητάς το επόμενο στρώμα για το κρεβάτι σου επισκέψου το νέο κατάστημα της Candia στον Άλιμο για να ζήσεις αυτή τη διαδραστική, Μεσογειακή εμπειρία.

Candia, Λεωφόρος Ποσειδώνος 46, Άλιμος

Τηλ. Επικοινωνίας: 210 69002179

www.candia.gr  facebook  linkedin  instagram