Όλοι έχουμε κάποια συνήθεια που πρέπει να κόψουμε. Ακόμα και εάν δεν το καταλαβαίνουμε σίγουρα υπάρχει κάποιος στη ζωή μας που συνεχώς μας το υπενθυμίζει. Εδώ, θα δεις ποια είναι η δική σου κακή συνήθεια, με βάση το ζώδιό σου.

Κριός: Την αλαζονεία σου

Κινείσαι και συμπεριφέρεσαι πάντα με απίστευτη αυτοπεποίθηση. Αυτό δεν θα ήταν κακό, εάν δεν περνούσες συνήθως τα όρια της αλαζονείας. Έχεις για όλα μια άποψη και δεν δέχεσαι ότι μπορεί να μην είναι η σωστή. Μήπως να ξεκινήσεις να ακούς και τους άλλους;

Ταύρος: Η επιθυμία σου να παραμένουν όλα ίδια

Δεν αλλάζεις ποτέ και για κανέναν το πρόγραμμά σου. Η ρουτίνα σου είναι ιερή για εσένα παρόλο που τις περισσότερες φορές σου δημιουργεί πολλά προβλήματα το να την ακολουθείς τόσο ευλαβικά. Δεν είναι κακό να θέλεις να γίνονται τα πράγματα με τον δικό σου τρόπο, αρκεί να αφήνεις και λίγο χώρο για αλλαγές.

Δίδυμοι: Δεν εκτιμάς αυτά που έχεις

Θεωρείς τα πάντα δεδομένα στη ζωή σου. Κυνηγάς συνέχεια κάτι καινούργιο χωρίς να στέκεσαι για λίγο και να δείχνεις ευγνωμοσύνη σε ό,τι ήδη έχεις καταφέρει. Νιώθεις πάντα πως αυτό που δεν έχεις ακόμη είναι πιο συναρπαστικό από αυτό που έχεις.

Καρκίνος: Η επιθετικότητά σου

Προσπαθείς πάντα να βοηθάς του άλλους αλλά μόλις νιώσεις πως δεν το εκτιμάνε, δείχνεις το άλλο σου πρόσωπο. Γίνεσαι επιθετικός, σε ρωτάνε τι έχεις και δεν απαντάς και γενικότερα δεν είσαι καθόλου ειλικρινής. Και όπως ξέρεις, αυτό έχει πάντα αρνητικά αποτελέσματα τόσο για εσένα όσο και για τους άλλους.

Λέων: Η ζήλεια σου

Σου αρέσει να σε θαυμάζουν και να σε επαινούν αλλά σπάνια κάνεις το ίδιο στους άλλου. Τείνεις πάντα να κοιτάς τι κάνουν οι άλλοι καλύτερα και αντί να το πάρεις ως παράδειγμα για να γίνεις καλύτερος, ζηλεύεις. Και ζηλεύεις τόσο που συνήθως καταστρέφεις και ό,τι δικό σου έχεις χτίσει.

Παρθένος: Νομίζεις πως τα ξέρεις όλα

Έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου και για το πόσο πεπειραμένος είσαι σε σχέση με κάποιον άλλον. Ξέρεις πάντα τι είναι καλύτερο και για εσένα και για τους άλλους. Μην υποθέτεις όμως πως ξέρεις πάντα όλες τις σωστές απαντήσεις.

Ζυγός: Η ανάγκη σου να μην βλάψεις ποτέ τα συναισθήματα κάποιου

Σε πληγώνει να ξέρεις πως δεν μπορείς να τους κάνεις όλους ευτυχισμένους. Προσπαθείς τόσο πολύ να δείχνεις τον καλύτερο εαυτό σου και να μην απογοητεύσεις τους γύρω σου, που συνήθως καταλήγεις να απογοητεύεις εσένα.

Σκορπιός: Δεν εμπιστεύεσαι τους ανθρώπους

Παλεύεις να εμπιστευτείς τους άλλους αλλά δεν τα καταφέρνεις. Στον αγώνα σου να είσαι εσύ ασφαλής και να μην σε πληγώσουν κρατάς αποστάσεις από τους γύρω σου. Ακόμα και αυτούς που έχουν καταφέρει να κερδίσουν την εμπιστοσύνη σου, τους περνάς από tests.

Τοξότης: Δεν τηρείς τις υποσχέσεις σου

Δεν θέλεις να απογοητεύεις τους φίλους ή τους συνεργάτες σου. Έχεις καλές προθέσεις ωστόσο, μερικές φορές αφήνεις άλλα πράγματα να σε παρασύρουν, όπως ο φόβος, και δεν τηρείς τις υποσχέσεις σου. Έτσι καταλήγεις να φαίνεσαι αναξιόπιστος και να χάνεις σημαντικούς ανθρώπους από γύρω σου.

Αιγόκερως: Δεν εκφράζεσαι

Κανείς δεν σου λέει ότι πρέπει να εκφράζεις τα συναισθήματά σου όλη την ημέρα. Αλλά εσύ είσαι στο άλλο άκρο. Δεν μιλάς ποτέ για αυτά που νιώθεις, ακόμα και στα πολύ κοντινά σου άτομα. Πως θα μπορέσεις να δημιουργήσεις ισχυρούς δεσμούς όμως έτσι;

Υδροχόος: Αρνείσαι να επικοινωνήσεις σωστά

Έχεις την τάση να απομακρύνεσαι από τους ανθρώπους, παρόλο που δεν έχει συμβεί κάτι. Αφήνεις τους γύρω σου να πιστεύουν πως κάτι κακό σου έκανα, ενώ εσύ απλά θέλεις λίγο προσωπικό χρόνο. Και για αυτό οφείλεται η έλλειψη επικοινωνίας.

Ιχθύς: Η αναβλητικότητά σου

Όλοι έχουν ανάγκη να κάνουν τα πράγματα στον δικό τους χρόνο. Εσύ όμως έχετε μια κακή συνήθεια να καθυστερείς τα πράγματα που για τους άλλους είναι τρομερά σημαντικά. Εάν χρειάζεσαι βοήθεια, μπορείς απλά να τη ζητήσεις.

featured photo: @wendyjlvt