Τι πρέπει να γνωρίζεις για την 28η Ιανουαρίου, την ''ημέρα των θαυμάτων''

Τι πρέπει να γνωρίζεις για την 28η Ιανουαρίου, την ‘ημέρα των θαυμάτων’

Η νέα χρονιά είναι γεμάτη δράση. Κάπως δηλαδή σαν να αντισταθμίζεται ο χρόνος που χάσαμε πέρσι. Σύμφωνα με την αστρολογία, τον Ιανουάριο όλοι μας θα βρεθούμε σε δύο κρίσιμες αλλά αντίθετες κατευθύνσεις. Και θα πρέπει να δώσουμε προσοχή στις απαιτήσεις και των δύο.

Εν τω μεταξύ, ο Ιανουάριος μας φέρνει πολλές αξιοσημείωτες στιγμές, ειδικά στο τέλος του. Στις 28 Ιανουαρίου, την πρώτη πανσέληνο του έτους και την ετήσια σύνοδο Ήλιου και Δία, γνωστή ως Ημέρα των Θαυμάτων. Αυτή η ημέρα μπορεί να είναι η κατάλληλη στιγμή για τη λήψη σημαντικών αποφάσεων, αν και μοιάζει λίγο με την οδήγηση χωρίς φρένα. Μπορείς αυτές τις ημέρες και μέχρι 30 Ιανουαρίου να απολαύσεις  το υψηλής ταχύτητας κυνηγητό των ονείρων σου. Από τις 30 Ιανουαρίου έως τις 20 Φεβρουαρίου, ο Ερμής θα γυρίσει στον Υδροχόο, πατώντας μια μικρή παύση στα όνειρά μας.

Εάν ήδη έχεις διαβάσει τις αστρολογικές προβλέψεις για το 2021, γνωρίζεις για τα τρία τετράγωνα Κρόνου-Ουρανού που έρχονται τον Φεβρουάριο, τον Ιούνιο και τον Δεκέμβριο. Εκεί ο Άρης προχώρησε σε μια πολύ απαραίτητη αλλαγή, αφήνοντας την έδρα του στον Κριό μετά από μια εκτεταμένη εξάμηνη επίσκεψη που είχε ξεκινήσει από τις 27 Ιουνίου. Ο Άρης λοιπόν θα εγκατασταθεί στον Ταύρο έως τις 3 Μαρτίου.

Αυτοί οι δύο πλανήτες ενώθηκαν στις 20 Ιανουαρίου. Προκάλεσαν παρορμητικές κινήσεις και ακόμη και βίαιες εκδηλώσεις όπως ήδη είδαμε στην περίπτωση των ΗΠΑ. Επειδή όμως οι εντάσεις δεν σταματούν εδώ είναι σοφό να παραμείνετε ασφαλείς και μακριά από έκρυθμες καταστάσεις.

Εν συντομία, ο Ιανουάριος μας έδωσε μια συνολική ματιά για το πως θα πάει η νέα αυτή χρονιά. Και η μέρα των θαυμάτων, η 28η Ιανουαρίου, ένα κίνητρο για να θέσουμε νέους στόχους και οράματα.

Εσύ πως θα αξιοποιήσεις αυτήν την ημέρα;

featured photo: unsplash.com/@neonbrand
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.