Ο Harry Styles μας ξαφνιάζει πάντα ευχάριστα, ακόμα κι αν πρόκειται για τη γυμναστική του. Γιατί αυτή συναρπαστική προσωπικότητα, μόνο βαρετή γυμναστική δεν θα έκανε.

Αν λοιπόν, ανήκεις κι εσύ στην κατηγορία των ανθρώπων που πλήττουν εύκολα, τότε το πρόγραμμα γυμναστικής του ταλαντούχου Harry θα σε εκπλήξει.

Στο προτείνουμε ανεπιφύλακτα, για πολλούς λόγους. Καταρχάς, θα γυμνάσεις τους μυς σου και γενικότερα το κορμί σου, θα ενισχύσεις την αντοχή σου και θα βελτιώσεις την ελαστικότητά σου. Α, ναι και δεν θα βαρεθείς καθόλου, καθώς περιλαμβάνει από yoga μέχρι βάρη.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @harrystyles

Το πρόγραμμα γυμναστικής του Harry

#1 Αερόβια και βάρη

Ο Harry έχει ανάγκη από μια καλή στάμινα (αντοχή), λόγω των απαιτητικών επαγγελματικών υποχρεώσεων του και των εμφανίσεων του. Γι΄αυτό η αερόβια άσκηση σε συνδυασμό με βάρη για ενδυνάμωση, είναι ο κατάλληλος τρόπος εκγύμνασης.

Επιλέγει ένα σταθερό πρόγραμμα, που περιλαμβάνει τόσο τον κορμό όσο και το κάτω μέρος του σώματος, το οποίο αλλάζει, για να ξαφνιάζει το σώμα του.

Το πρόγραμμα ασκήσεων

3 σετ – 10-15 επαναλήψεις – 30 δευτερόλεπτα διάλειμμα

-Πιέσεις στήθους με βάρη

-Ασκήσεις με βάρη σε πάγκο

-Ασκήσεις με dumbbell

-Βυθίσεις και καθίσματα

-Ασκήσεις με βάρη για δικέφαλους

-Bicep ασκήσεις

-Ασκήσεις τρικέφαλων για τα πόδια με μπάρα και βάρη

#2 Εξωτερική αερόβια

Αν κι έχει το δικό του γυμναστήριο στο σπίτι του, ο Harry Styles δηλώνει ότι του αρέσει πολύ να γυμνάζεται κι έξω, στη φύση. Γι΄ αυτόν είναι μια γενικότερη στάση ζωής η επαφή με το φυσικό περιβάλλον.

Τρέξιμο και αναρρίχηση είναι οι βασικές του ασκήσεις, που κάθε φορά τις αλλάζει και τις εμπλουτίζει. Για παράδειγμα, συνδυάζει το τρέξιμο αντοχής με ξαφνικά σπριντ, τα οποία ανεβάζουν την αερόβια αντοχή του και βελτιώνουν σημαντικά την εκρηκτικότητά του.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @harrystyles

#3 Εφευρετικότητα

Το παν είναι να μην βαριέσαι, αλλά και να μην συνηθίζεις την γυμναστική σου. Γιατί μετά από κάποιο σημείο δεν είναι και τόσο αποτελεσματική.

Γι΄ αυτό τον λόγο ο προσωπικός γυμναστής του Styles -και πολλών άλλων- Ben Bruno φροντίζει να εφευρίσκει και να επινοεί νέους τρόπους εκγύμνασης.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @harrystyles

#4 Yoga και ξερό ψωμί

Δεν είχαμε καμία αμφιβολία ότι ο αγαπημένος μας performer θα λάτρευε τη γιόγκα και τον διαλογισμό.

Τα οφέλη της γιόγκα είναι γνωστά. Δεν είναι μόνο η εκγύμναση και η ελαστικότητα που αποκτάς, είναι και το ότι ανανεώνεσαι. Αποβάλλεις το στρες, γεμίζεις με θετική ενέργεια και με μια πρωτόγνωρη ηρεμία.

Ο ίδιος ο Harry επισημαίνει ότι δεν χρειάζεται να κάνεις έντονη γυμναστική κάθε μέρα. Υπάρχουν και μέρες, που θα πρέπει να κάνεις μια πιο ήπια άσκηση.

Όποια άσκηση κι αν επιλέξεις να κάνεις, κάνε το με στιλ, με fun διάθεση. Κάνε το όπως ο Harry.