Επιχειρηματικό πνεύμα, στήριξη της γυναίκας, δημιουργικότητα και εξυπνάδα είναι μερικά μόνο απ’όσα χαρακτηρίζουν την Bobbi Brown. Μετά από σχεδόν 30 χρόνια στην εταιρία της, η Αμερικανίδα makeup artist αποφάσισε να αποχωρίσει από την ηγετική ομάδα της εταιρίας το 2016. Και να ξεκινήσει κάτι που άρμοζε στις ανάγκες του εαυτού της.

Η εταιρία

Τα προϊόντα Bobbi Brown είναι γνωστά για την ικανότητα τους να αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά της γυναίκας. Τα foundations είναι μερικά από τα καλύτερα εκεί έξω, προσφέροντας τέλεια κάλυψη, ενυδατωμένο και λαμπερό δέρμα. Χωρίς να προκαλούν ξηρότητα και να φράζουν τους πόρους. Τα κραγιόν έχουν την τέλεια, ενυδατική σύσταση που όμως δεν τρέχει. Σε αμέτρητες αποχρώσεις που ταιριάζουν σε κάθε μια από εμάς.

Η απόφαση

Το να φύγει από την ομώνυμη εταιρία της στην οποία μεγάλωσε τα τελευταία 25 χρόνια δεν ήταν μια εύκολη απόφαση για εκείνη. Τις πρώτες μέρες αμφέβαλε πολύ για τον εαυτό της και επανεξέταζε συνεχώς τις επιλογές της. Προσπαθούσε να παραμένει δραστήρια, κανόνιζε συνέχεια ραντεβού με φίλους και κρατούσε ένα χαμηλό αλλά πάντα απασχολημένο προφίλ.

Η ζωή μετά

Μιλώντας στο Forbes, η Bobbi δηλώνει πως στην αρχή πίστευε πως κανείς δεν θα νοιαζόταν για την απόφασή της. Τελικά εντυπωσιάστηκε από το πόσοι την προσέγγισαν. Είτε για διαφημιστικούς λόγους και νέες συνεργασίες, είτε απλά για να δώσουν συμβουλές, η ίδια δέχτηκε καλές και κακές κριτικές σχετικά με τις κινήσεις της. Μάλιστα, η Jo Malone την πλησίασε δίνοντάς της πολύτιμες συμβουλές, έχοντας και η ίδια αποχωρήσει από τον παγκοσμίου βεληνεκούς όμιλο Estée Lauder, που στεγάζει ακόμα και σήμερα και τις δύο εταιρίες.

Τα νέα βήματα

Παθιασμένη με το wellness και την αγάπη του εαυτού, η Bobbi Brown σκοπεύει να επεκτείνει τη δημιουργική της σκέψη προς αυτόν τον τομέα. Περνώντας σε κάτι τέτοιο μετά από τόσα χρόνια στη βιομηχανία της ομορφιάς είναι σίγουρα κάτι ενδιαφέρον, που θα χαρούμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί.