Όταν μιλάμε για fitness motivation, ένας λογαριασμός στο Instagram μας έρχεται κατευθείαν στο μυαλό. Kayla Itsines, η ελληνικής καταγωγής γυμνάστρια, με το δικό της πρόγραμμα γυμναστικής και τις πιο διάσημες «πριν & μετά» φωτογραφίες, από όλες τις κοπέλες που την ακολουθούν!

Το μυστικό της για το τέλειο σώμα, το έχει αποκαλύψει. Για τέλειο δέρμα όμως; Τι χρησιμοποιεί για να είναι έτσι απλά, πανέμορφη;

Η Kayla έχει δηλώσει πως όπως και για τη γυμναστική, έτσι και για την περιποίησή της, λίγα λεπτά είναι αρκετά! Αμέσως μετά από μια καλή προπόνηση, χρησιμοποιεί ένα μαντηλάκι ντεμακιγιάζ για να καθαρίσει το πρόσωπό της και να απομακρύνει οποιοδήποτε ίχνος ιδρώτα. Αν θέλει να δώσει αυτό το κάτι παραπάνω, χρησιμοποιεί και μία κρέμα με λίγο πιο bronze χρώμα για λαμπερό, μαυρισμένο δέρμα. Μπορείς να δοκιμάσεις μία bb cream με λαμπερό τελείωμα σε λίγο πιο σκούρα απόχρωση, για πιο ηλιοκαμένο και bronze αποτέλεσμα. Μία λεπτή γραμμή eyeliner, μάσκαρα και είσαι έτοιμη!

Για τα μαλλιά, το δικό της μυστικό (όπως και το δικό μας), είναι ένα dry shampoo.Ψεκάζεις, ελαφρύ μασάζ, χτενίζεις και είσαι όχι απλά έτοιμη, σχεδόν φρεσκολουσμένη.

27 λεπτά γυμναστική, 10 λεπτά περιποίηση με 5 προϊόντα και είναι έτοιμη! Αρχίζουν να μειώνονται οι δικαιολογίες και εμείς πρέπει να αρχίσουμε γυμναστική πριν το καλοκαίρι…

featured image: hybread.mk